• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Şenol Güneş: 'Şeytanlar her yerde var!'

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 16

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Şenol Güneş: 'Şeytanlar her yerde var!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Şenol Güneş: 'Şeytanlar her yerde var!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2025 07:00Şenol Güneş'ten Kafkas-Cham polemiği ile ilgili çarpıcı yorum.
Haberin DevamıTrabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tolunay Kafkas ile Muhammet Cham arasındaki polemik ile ilgili sessizliğini bozdu.Gözden KaçmasınJose Mourinho: 'Hak edilmiş bir mağlubiyetti, tur henüz bitmedi'Haberi görüntüleGüneş; Kafkas’ın “Artık Trabzonspor’un oyuncusu değil” yorumu ve Cham’ın “Adımı kirletme, Trabzonspor’un eski bir hocası olarak beni arayabilirdi” yanıtı için şunları söyledi: “Cham’a kim söyledi bilmiyorum, şeytanlar her yerde var. Türkçe bilmeden, Tolunay Hoca’yı mı takip etmiş? Bir şeytan söylemiş işte. Bir deli, kuyuya taş atmış ve biz de çıkarmaya çalışıyoruz. Cham’ı uyardım, işine bakmasını söyledim.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Şenol Güneş#Trabzonspor#Cham

67ca269c7024c36150e9f6cf.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2025 07:00Şenol Güneş'ten Kafkas-Cham polemiği ile ilgili çarpıcı yorum.
Haberin DevamıTrabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tolunay Kafkas ile Muhammet Cham arasındaki polemik ile ilgili sessizliğini bozdu.Gözden KaçmasınJose Mourinho: 'Hak edilmiş bir mağlubiyetti, tur henüz bitmedi'Haberi görüntüleGüneş; Kafkas’ın “Artık Trabzonspor’un oyuncusu değil” yorumu ve Cham’ın “Adımı kirletme, Trabzonspor’un eski bir hocası olarak beni arayabilirdi” yanıtı için şunları söyledi: “Cham’a kim söyledi bilmiyorum, şeytanlar her yerde var. Türkçe bilmeden, Tolunay Hoca’yı mı takip etmiş? Bir şeytan söylemiş işte. Bir deli, kuyuya taş atmış ve biz de çıkarmaya çalışıyoruz. Cham’ı uyardım, işine bakmasını söyledim.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Şenol Güneş#Trabzonspor#Cham

67c9ff3c0906cb5bcba4fcb7.jpg