• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Sergen Yalçın: Hiç sevmediğim bir durum, her şeyi açıklayacağım

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 117

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Sergen Yalçın: Hiç sevmediğim bir durum, her şeyi açıklayacağım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 117 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Sergen Yalçın: Hiç sevmediğim bir durum, her şeyi açıklayacağım
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 35. haftasındaki Pendikspor maçının öncesinde geleceğine dair açıklamalarda bulunacağını açıkladı.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 35. haftasındaki Pendikspor ile karşılaşan Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, geleceğine ilişkin konuştu.Hakkında spekülatif haberler yapıldığını kaydeden Yalçın, "Hafta içi başkan ve yönetim ile gelecek sezon planlamasına dair ciddi bir toplantı yaptık. Bizimle ilgili çok spekülasyon yapılıyor. Konuşmadığım haberler yapılıyor. Hiç sevmediğim bir durum. Maçtan sonra olan biten her şeyi açıklayacağım. En azından hakkımda asparagas haberler olmasın. Ben zaten televizyona çıktığımda her şeyi anlatıyorum. Gizli saklı yok bende. Her şeyi sorun" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sergen Yalçın#Antalyaspor#Süper Lig

66390e81d10419ecea997abf.jpg

Geri
Üst Alt