• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Sıfır Atık Enstitüsü kuruluyor

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 31

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Sıfır Atık Enstitüsü kuruluyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Sıfır Atık Enstitüsü kuruluyor
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

ANKARAOluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2025 07:00CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Doğayla uyumlu bir gelecek ancak bilimle temellenmiş kararlılıkla mümkündür. Bu anlayışla, Birleşmiş Milletler, Sıfır Atık Vakfımız ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Sıfır Atık Enstitüsü’nün ülkemiz ve dünya için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Haberin DevamıBirleşmiş Milletler, Sıfır Atık Vakfı ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) işbirliğiyle, İTÜ bünyesinde Sıfır Atık Enstitüsü kuruluyor. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Emine Erdoğan, “Enstitü, çevre alanında ülkemizin ilk akademik yapılanmalarından biri olarak büyük bir sorumluluğu omuzluyor. Uygulamalı projeler, araştırmalar ve uluslararası işbirlikleriyle güçlenen bu vizyonun, Türkiye’nin sıfır atık alanındaki küresel öncülüğünü pekiştireceğine yürekten inanıyorum. Veriye dayalı politika üretiminden inovatif uygulamalara kadar pek çok alanda yol gösterici olacak önemli girişimde, emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#Sıfır Atık Enstitüsü#Sıfır Atık Vakfı

682504b07e6a57f4c453a806.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri