Sokak ortasında iğrenç saldırı: Güpegündüz kıyafetini çıkartmaya çalıştı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 2

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Sokak ortasında iğrenç saldırı: Güpegündüz kıyafetini çıkartmaya çalıştı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Sokak ortasında iğrenç saldırı: Güpegündüz kıyafetini çıkartmaya çalıştı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
DHAOluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2025 07:00Eczanede çalışan D.Ö. isimli kadın, işyerinin önüne çıktığı sırada, Tugay Keleş’in saldırısına uğradı. Tugay Keleş, güpegündüz D.Ö.’nün kıyafetlerini çıkarıp tecavüze kalkıştı. Çığlıklar üzerine D.Ö.’yü arkadaşı kurtardı. 10 ayrı suçtan kaydı bulunduğu belirlenen Keleş tutuklandı.
Haberin DevamıBURSA Yıldırım’da 30 Ekim’de 10.00 sıralarında, eczanede çalışan D.Ö. (23), hava almak için kapının önüne çıktığı sırada Tugay Keleş’in (31) saldırısına uğradı. Şüpheli, kadının kıyafetlerini çıkarmaya çalışırken, D.Ö.’nün yardım çığlıklarına eczanedeki çalışma arkadaşı koştu. Yere düşen D.Ö., arkadaşının müdahalesiyle şüpheliden kurtuldu. O anlar, eczanenin güvenlik kamerasına yansıdı.2 ŞÜPHELİNİN 19 SUÇ KAYDI ÇIKTIGörüntülerde, eczanenin önünde duran D.Ö., cep telefonuyla ilgilendiği sırada, yanına yaklaşan Tugay Keleş’in üstüne atlayıp beline sarıldığı, yere düşen kadının üstündeki kıyafetleri çıkarmaya çalıştığı görüldü. Sapığın arkadaşı H.K. (26) de kadının yanına gelirken, D.Ö.’nün yardım çığlıklarını duyan çalışma arkadaşı, koşarak dışarı çıkıp, kadını saldırganın elinden kurtardığı anlar, görüntüye yansıdı. Olayın şokunu yaşayan D.Ö.’nün, “Geldi ve üstüme atladı” dediği duyuldu.Haberin DevamıKaçan Tugay Keleş ile yanındaki H.K., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Olay sırasında uyuşturucu etkisinde olduğu öğrenilen ve 10 ayrı suçtan kaydı bulunan Tugay Keleş, çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı. 9 ayrı suçtan kaydı olan H.K. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.‘HALÜSİNASYON GÖRÜP KIZI ÇIPLAK ZANNETTİM’Tugay Keleş’in savcılıktaki ifadesinde, “Uyuşturucu etkisindeydim. Kızı görünce bir garip oldum. Sanırım halüsinasyon görüp, kızı çıplak zannettim” dediği öğrenildi.D.Ö.’yü sapığın elinden kurtaran iş arkadaşı Onur Sezer, o anları anlattı: “Ben ilaçlarla uğraşıyordum, arkadaşım hava almaya dışarı çıktı. Ne olduğunu ilk başta anlamadım. İlk başta aile kavgası diye düşündüm. Sonrasında insanlar bağırınca, ben de koşup, arkadaşımı kurtardım. Kimse yardım etmedi. Elinden zor kurtardım.”Olayın ardından şoka girdiği belirtilen D.Ö. isimli kadın çalışanın işten ayrıldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#BURSA#Yıldırım#Savcılık

6920f1c7f504a08e8484aa31.jpg

6920f1cef504a08e8484aa33.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri