• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Solskjaer'den Shakhtar Donetsk tahmini: 'Kontra oynayacaklarını düşünüyorum'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Solskjaer'den Shakhtar Donetsk tahmini: 'Kontra oynayacaklarını düşünüyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Solskjaer'den Shakhtar Donetsk tahmini: 'Kontra oynayacaklarını düşünüyorum'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Haber MerkeziOluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2025 20:47Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk ile oynayacaklar maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün derinde savunma yapıp, kontra oynayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıBeşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.Norveçli teknik adam, "Shakhtar iyi ve hızlı bir takım. Bugün derinde savunma yapıp, kontra oynayacaklarını düşünüyorum. Konsantrasyonumuz çok iyi. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Biz hazırız. Oyuncularımın hazır olduğunu ve iyi maç çıkartacaklarını biliyorum." dedi.AVRUPA LİGİ'NDE FİNAL VURGUSUDaha önce Avrupa Ligi'nde final oynamak istediklerini söyleyen Solskjaer, "Bizim hayalimiz bu, final oynamak istiyoruz. Uzun bir macera. Bu maceranın ilk adımı bugün. Bugün isteğimizi göstermek istiyoruz. Taraftarımıza bir şeyler göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınArda Turan’dan Beşiktaş-Shakhtar maçı öncesi itiraf: Başımıza iş alırız!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Ole Gunnar Solskjaer#Shakhtar Donetsk

68827196024704ed38bc4122.jpg

Haber MerkeziOluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2025 20:47Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk ile oynayacaklar maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün derinde savunma yapıp, kontra oynayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıBeşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.Norveçli teknik adam, "Shakhtar iyi ve hızlı bir takım. Bugün derinde savunma yapıp, kontra oynayacaklarını düşünüyorum. Konsantrasyonumuz çok iyi. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Biz hazırız. Oyuncularımın hazır olduğunu ve iyi maç çıkartacaklarını biliyorum." dedi.AVRUPA LİGİ'NDE FİNAL VURGUSUDaha önce Avrupa Ligi'nde final oynamak istediklerini söyleyen Solskjaer, "Bizim hayalimiz bu, final oynamak istiyoruz. Uzun bir macera. Bu maceranın ilk adımı bugün. Bugün isteğimizi göstermek istiyoruz. Taraftarımıza bir şeyler göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınArda Turan’dan Beşiktaş-Shakhtar maçı öncesi itiraf: Başımıza iş alırız!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Ole Gunnar Solskjaer#Shakhtar Donetsk

688109f5c231c13bd86efd75.jpg

Geri
Üst Alt