Hera
IFGT Silver üye
- IFGT Puan
- 20
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2025 18:43Son dakika haberi... ABD Başkanı Donald Trump, Netanyahu ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını açıkladı. Trump, "İsrail Başbakanı Netanyahu ile ticaret ve İran gibi konuları görüştüm. Görüşme çok iyi geçti. Her konuda aynı taraftayız." ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıABD Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Az önce İsrail Başbakanı Netanyahu ile Ticaret, İran vb. gibi birçok konu hakkında görüştüm. Görüşme çok iyi geçti. Her konuda aynı taraftayız.
Haberle ilgili daha fazlası:#Donald Trump#İsrail#Binyamin Netanyahu
Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
Haberin DevamıABD Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Az önce İsrail Başbakanı Netanyahu ile Ticaret, İran vb. gibi birçok konu hakkında görüştüm. Görüşme çok iyi geçti. Her konuda aynı taraftayız.
Haberle ilgili daha fazlası:#Donald Trump#İsrail#Binyamin Netanyahu

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri