• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye kavşağını dönüp Türkiye Yüzyılı'na ulaşacağız

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 40

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye kavşağını dönüp Türkiye Yüzyılı'na ulaşacağız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye kavşağını dönüp Türkiye Yüzyılı'na ulaşacağız
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2025 22:04Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençler ve milli sporcular ile 19 Mayıs Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı hedefimize varıncaya kadar yolculuk bitmeyecek. Terörsüz Türkiye kavşağını suhuletle dönükten sonra Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşacağız" dedi.
Haberin Devamıİşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Ülkemize yaşattığınız sevinçler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri yetiştirenlere şükranlarımı iletiyorum. Bundan tam 106 sene önce esaret zincirlerini tek tek kırdığımız, bu topraklara İslam mührünü tekrar vurduğumuz ilk adımı attık. Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi Anadolu'nun dört bir yanına dalga dalga yayıldı. Türkiye Yüzyılı hedefimize varıncaya kadar yolculuk bitmeyecek. Terörsüz Türkiye kavşağını suhuletle dönükten sonra Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşacağız. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin.Gözden kaçmasınCumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs paylaşımıHaberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TERÖRSÜZ TÜRKİYE MESAJI

Meydanlarda gördüğünüz gibi halaylar çekilmeye başlandı. Yaylarlar şenlenmeye başlandı. Çoban kardeşlerim hayvanlarını alıp rahatlıkla yaylalara çıkacaklar. Biz de iftihar edeceğiz. Görüştüğüm çoban kardeşlilerimin huzuru ve mutluluğu var. Benim vatandaşım 'Ben artık hür ve özgür olarak ülkemde yaşıyorum' dediği an biz de görevimizi yapmış olacağız.
Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#19 Mayıs#Milli Sporcu

682b821a7f24b016864edef1.jpg

682b7e587e6a57f4c453c627.jpg

682b83787f24b016864edef5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt