• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Son dakika | Depremde "Şilan anneme ulaşır mısın" demişti... CNN Türk'ten Meltem Bozbeyoğlu o anları anlattı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Son dakika | Depremde \"Şilan anneme ulaşır mısın\" demişti... CNN Türk'ten Meltem Bozbeyoğlu o anları anlattı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Son dakika | Depremde \"Şilan anneme ulaşır mısın\" demişti... CNN Türk'ten Meltem Bozbeyoğlu o anları anlattı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2025 21:32İstanbul'daki şiddetli depreme canlı yayında yakalanan CNN Türk spikeri Meltem Bozbeyoğlu, yaşadıklarını Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a anlattı.
Haberin Devamıİstanbul'da merkez üssü Silivri açıkları olan 6,2 büyüklüğündeki depreme canlı yayınında yakalanan CNN Türk spikeri Meltem Bozbeyoğlu, yaşadıklarını anlattı. Bozbeyoğlu, "Annem Bahçelievler'de oturuyor. Şilan'a annenim numarasını atmaya çalışıyorum. Anneme de 'İyi misin, iyi misin' diye sormaya devam ediyorum. Annem bizim yayını da izlemiyormuş. Çok sallanmışlar. Aslında ben bu binanın çok güvenli olduğunu biliyorum. Demirören Medya'nın binası çok sağlam bir bina. Dekorlar, ışıklar, kameralar yerinde durmuyor. O zaman aklıma şu geldi; 'Bu kadar güvenli bir binada bu kadar sallanıyorsak, İstanbul yıkılmıştır, annem güvende değildir' diye düşündüm. Annemle konuşunca hemen gözyaşlarına boğuldu, benim annem çok duygusaldır" dedi. Anne Tülay Bozbeyoğlu ise "Kızım bir başkadır. O beni merak ediyor, ben de onun kedisini kurtarmaya çalışıyordum. Demirören binasını biliyorum, sağlam bina. Zamanında benim babam da orada çalışmıştı bu sebeple kızım için endişelenmedim" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı"ÖNCE YAYINI KURTARMAM GEREKİYORDU"Bozbeyoğlu'nun depremin meydana gelmesi ile annesini aramasını istediği CNN Türk Editörü Şilan Borkurt ise o anlarını şöyle anlattı:Ben rejideydim. Aslında çok soğukkanlı bir ekibiz. Bizim önceliğimiz her zaman meydanları, sokakları ve halkı infiale sevk etmeden yayına vermektir. Önce yayını kurtarmam gerekiyordu. Son dakikayı verdik. Sonra annelerimizi aradık.

Gözden kaçmasınMarmara'daki depremler dünya basınında: 'Derin bir korku bıraktı'Haberi Görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Meltem Bozbeyoğlu#Deprem#CNN TÜRK

680932138118d903e2f6bc3e.jpg

6808f04b7f24b016864e4444.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri