• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Son dakika: Konya'da eğitim uçağı düştü! Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Son dakika: Konya'da eğitim uçağı düştü! Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 50 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Son dakika: Konya'da eğitim uçağı düştü! Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Konya' da eğitim uçağı düştü, ihbar üzerine bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.
Haberin DevamıKonya'da 3. Ana Jet Üssü'nde eğitim uçağı henüz bilinmeyen nedenle düştü.Olay bölgesine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.DETAYLAR GELİYOR...Gözden KaçmasınMSB’den Bağdat ziyareti mesajı: Terörle mücadelede ortak bir anlayış görüşülecekHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Konya#Uçak#Eğitim

65f2ce9e8266b18783268ce0.jpg

Konya' da eğitim uçağı düştü, ihbar üzerine bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.
Haberin DevamıKonya'da 3. Ana Jet Üssü'nde eğitim uçağı henüz bilinmeyen nedenle düştü.Olay bölgesine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.DETAYLAR GELİYOR...Gözden KaçmasınMSB’den Bağdat ziyareti mesajı: Terörle mücadelede ortak bir anlayış görüşülecekHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Konya#Uçak#Eğitim

65f2bbf98266b18783268bfd.jpg

Geri
Üst Alt