• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Son dakika... Trump'tan Türkiye açıklaması: Cuma günü İstanbul'da olabilirim

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 18

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Son dakika... Trump'tan Türkiye açıklaması: Cuma günü İstanbul'da olabilirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Son dakika... Trump'tan Türkiye açıklaması: Cuma günü İstanbul'da olabilirim
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye

İtibar:

HABER MERKEZİOluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2025 10:17ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu turu kapsamında Katar'ı ziyaret etti. Trump, Doha'da düzenlediği basın toplantısında cuma günü Türkiye'ye gelebileceğini dile getirdi.
Haberin Devamıİstanbul'da Ukrayna ve Rusya arasında yapılacak barış görüşmelerine ilişkin değerlendirme yapan Trump, "Cuma günü İstanbul'da olabilirim. Ben gitmezsem Putin gelmez dedim, haklı çıktım" diye konuştu.Trump, "F-35'lere basit bir güncelleme yapacaktık. Buna F-55 diyorum ama ben tek motor sevmiyorum. F-35'ler arada bir bozuluyor güzel bir güncelleme olacak F-35'ler için bu. Çin bu uçaklarımızı kopyaladı. F-22 tasarımımızı kopyaladılar dedim. Bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi uçağı. Gizliliğe inanmıyorum gizliliğin çoğu şekille alakalı" açıklamasını yaptı.ABD'nin askeri sanayisini geliştireceğini vurgulayan Trump, şunları sözlerine ekledi:"Büyük bir çeşitlilik olacak dronlar konusunda. Denizaltılara da odaklanıyoruz. Sadece gıda için yukarı çıkmak zorunda kalıyorlar. Bunu hayal edebiliyor musunuz bilmiyorum."Haberin DevamıGözden KaçmasınRus heyeti Türkiye'de... Kritik toplantı için geri sayım başladıHaberi görüntüleAYRINTILAR GELİYOR...
Haberle ilgili daha fazlası:#Ukrayna-Rusya Barış Görüşmeleri#Trump#İstanbul

682595052740dd192f2da1f7.jpg

68258a0f9e1c606b5fea0bcb.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt