Stanimir Stoilov: Grup aşaması sistemini anlayamadım

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Stanimir Stoilov: Grup aşaması sistemini anlayamadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Stanimir Stoilov: Grup aşaması sistemini anlayamadım
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
İHAOluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2025 18:44Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı 5-0 yenerek çeyrek finale yükselen Göztepe'de Teknik Direktör Stanimir Stoilov, turu geçtikleri için mutlu olduklarını ancak Fenerbahçe’yle oynamadıkları için grup aşaması sistemini anlayamadığını söyledi.
Haberin DevamıZiraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü ve son hafta maçında Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 5-0’lık skorla mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.Mücadelenin ardından Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Kupada kazanmanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Stoilov, "Bizim için ciddi bir oyun ortaya koymak ve kazanmak önemliydi. Kazanarak bunu başardık. Grupta 3 galibiyetle 9 puan topladık. Görevimizi yerine getirdik. Grup aşaması sistemini anlayamadım. Rakibimizle (Fenerbahçe) oynayamadan grubu tamamladık. Tüm maçları kazandık ama rakibimizle oynama fırsatı bulamadık. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Kasımpaşa genç oyuncularla oynadı. Gelecek vaat eden oyuncular, iyi bir performans ortaya koydular" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Göztepe#Türkiye Kupası#Stoilov

67c08852da6d6eb78929c7ee.jpg