'Süper Kupa maçı büyük ihtimalle 3 Ağustos'ta, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan 'Süper Kupa maçı büyük ihtimalle 3 Ağustos'ta, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı 'Süper Kupa maçı büyük ihtimalle 3 Ağustos'ta, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Mete Vardar, Slovenya kampına giderken Avusturya'da açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıVardar, Süper Lig şampiyonı Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa maçıyla ilgili olarak "Süper Kupa maçı yüzde 80 ihtimalle 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak" ifadelerini kullandı.Vardar Slovenya'ya 29 futbolcu ile gittiklerini belirterek "Muçi, Semih ve kaleci Mert katılınca 32 kişi olacağız. Bu sene daha hazır bir Beşiktaş olacak” diye konuştu.Gözden KaçmasınCiro Immobile adım adım Beşiktaş'a! İtalyanlar sözleşme detaylarını duyurduHaberi görüntüleİLK 10 GÜN İYİ GEÇTİVardar ayrıca “İlk 10 günlük dönem iyi geçti. Çok hazır bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Çok iyi bir hazırlık kampının geçmesi lige de yansıyacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Kupa#Beşiktaş#Mete Vardar

668efd4ee67cb8c418d3ff3c.jpg

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Mete Vardar, Slovenya kampına giderken Avusturya'da açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıVardar, Süper Lig şampiyonı Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa maçıyla ilgili olarak "Süper Kupa maçı yüzde 80 ihtimalle 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak" ifadelerini kullandı.Vardar Slovenya'ya 29 futbolcu ile gittiklerini belirterek "Muçi, Semih ve kaleci Mert katılınca 32 kişi olacağız. Bu sene daha hazır bir Beşiktaş olacak” diye konuştu.Gözden KaçmasınCiro Immobile adım adım Beşiktaş'a! İtalyanlar sözleşme detaylarını duyurduHaberi görüntüleİLK 10 GÜN İYİ GEÇTİVardar ayrıca “İlk 10 günlük dönem iyi geçti. Çok hazır bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Çok iyi bir hazırlık kampının geçmesi lige de yansıyacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Kupa#Beşiktaş#Mete Vardar

668ecc48e67cb8c418d3fe23.jpg