• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Sürpriz ayrılık... Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir boşandı!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Sürpriz ayrılık... Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir boşandı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 63 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sürpriz ayrılık... Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir boşandı!
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği sona erdi.
Haberin DevamıOyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir anlaşmalı olarak boşandı. Bugün Anadolu Adliyesi’nde görülen dava tek celsede bitti.Akusta ve Özbir, çocukları Berfin Cano’nun velayeti konusunda fikir birliğine varıp ortak velayette anlaştı.Şafak Özbir'in sosyal medya hesabından yaptığı, 'Kolay olmadan önce her şey zordur' paylaşımı dikkat çekti.BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ2021 yılında yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Mesut Akusta evinde beyin kanaması geçirmiş, ünlü oyuncu uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu.Haberin DevamıŞafak Özbir yaşadıkları zor günleri şu sözlerle anlatmıştı:"Mesut’un hastaneye kaldırıldığı günü, neler yaşadığımı, nasıl Ankara’ya gittiğimizi nasıl anlatsam bilemiyorum. Orayı bir türlü toparlayamıyorum hala kafamda. Tek bildiğim 1 dakika sonramızın asla garantisi yok…""ŞU ANIMA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ""Babam öldüğünde 20 yaşındaydım, Annem trafik kazası geçirip 1 ay yoğun bakımda kaldığında 27. Şimdi 38. Bu da sonrasında yaşadığım en zorlu yoldu. Hem de anne olarak. Dilerim ki son olsun. O korkunun tarifi mümkün değil! Şimdi şu anıma ne kadar şükretsem az."
Haberle ilgili daha fazlası:#Mesut Akusta#Şafak Özbir#Boşanma

65fc106a8542578dc89ea1b0.jpg

2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği sona erdi.
Haberin DevamıOyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir anlaşmalı olarak boşandı. Bugün Anadolu Adliyesi’nde görülen dava tek celsede bitti.Akusta ve Özbir, çocukları Berfin Cano’nun velayeti konusunda fikir birliğine varıp ortak velayette anlaştı.Şafak Özbir'in sosyal medya hesabından yaptığı, 'Kolay olmadan önce her şey zordur' paylaşımı dikkat çekti.BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ2021 yılında yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Mesut Akusta evinde beyin kanaması geçirmiş, ünlü oyuncu uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu.Haberin DevamıŞafak Özbir yaşadıkları zor günleri şu sözlerle anlatmıştı:"Mesut’un hastaneye kaldırıldığı günü, neler yaşadığımı, nasıl Ankara’ya gittiğimizi nasıl anlatsam bilemiyorum. Orayı bir türlü toparlayamıyorum hala kafamda. Tek bildiğim 1 dakika sonramızın asla garantisi yok…""ŞU ANIMA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ""Babam öldüğünde 20 yaşındaydım, Annem trafik kazası geçirip 1 ay yoğun bakımda kaldığında 27. Şimdi 38. Bu da sonrasında yaşadığım en zorlu yoldu. Hem de anne olarak. Dilerim ki son olsun. O korkunun tarifi mümkün değil! Şimdi şu anıma ne kadar şükretsem az."

65fbe0078542578dc89e9f88.jpg

65fbdff78542578dc89e9f86.jpg