• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Survivor bitti, ortalık karıştı... Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Survivor bitti, ortalık karıştı... Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 131 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Survivor bitti, ortalık karıştı... Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi!
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Aylarca aynı takımda yarışan ve şampiyonluk için ter döken Nagihan Karadere ile Yunus Emre, Survivor'ın bitmesiyle birlikte kanlı bıçaklı oldu. İki yarışmacı sosyal medyada birbirine girdi.
Haberin DevamıNagihan, Twitter sayfasında Yunus Emre'yi kast ederek "Tiniyetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o! Açtırmasın bayramlık ağzımı. Senin adada yaptığın her pisliğini A'dan Z'ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız! Yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun! Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri; o yüzük ne için feda ettiğine hiç girmiyorum... Benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri ah ah... Seni pis müptezel! Seni sarı sıçan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın... Kendin kaşındın kendin!"mesajını paylaştı.Haberin DevamıYunus Emre'nin "Survivor'dan beri benden dayak yemeye çalışıyorsun… Sen ne değişik bir manyaksın! Söz dövveceğim seni!" karşılığı ile daha da sinirlenen Nagihan, art arda paylaşımlar yaptı."Daha önce eşine şiddet uygulamış bir canlı şimdi bana karşı, kadına şiddeti devam ettiriyor! Bilmediğimiz şeyler değil bunlar. Senden olunca şaşırmadığımız şeyler... Ama şunu unutma Muz Cumhuriyeti değil burası, hatırlatayım dedim! Alenen beni dövmekle tehdit ediyorsun akıllanmazsın sen! Böyle devam et bakalım soluğu nerede alacaksın ben de merak ediyorum!"
Haberle ilgili daha fazlası:#Nagihan Karadere#Yunus Emre#Survivor 2024

66713688321b42ef6a63bc9a.jpg

Aylarca aynı takımda yarışan ve şampiyonluk için ter döken Nagihan Karadere ile Yunus Emre, Survivor'ın bitmesiyle birlikte kanlı bıçaklı oldu. İki yarışmacı sosyal medyada birbirine girdi.
Haberin DevamıNagihan, Twitter sayfasında Yunus Emre'yi kast ederek "Tiniyetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o! Açtırmasın bayramlık ağzımı. Senin adada yaptığın her pisliğini A'dan Z'ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız! Yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun! Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri; o yüzük ne için feda ettiğine hiç girmiyorum... Benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri ah ah... Seni pis müptezel! Seni sarı sıçan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın... Kendin kaşındın kendin!"mesajını paylaştı.Haberin DevamıYunus Emre'nin "Survivor'dan beri benden dayak yemeye çalışıyorsun… Sen ne değişik bir manyaksın! Söz dövveceğim seni!" karşılığı ile daha da sinirlenen Nagihan, art arda paylaşımlar yaptı."Daha önce eşine şiddet uygulamış bir canlı şimdi bana karşı, kadına şiddeti devam ettiriyor! Bilmediğimiz şeyler değil bunlar. Senden olunca şaşırmadığımız şeyler... Ama şunu unutma Muz Cumhuriyeti değil burası, hatırlatayım dedim! Alenen beni dövmekle tehdit ediyorsun akıllanmazsın sen! Böyle devam et bakalım soluğu nerede alacaksın ben de merak ediyorum!"

6671372b321b42ef6a63bca0.jpg

667136c3321b42ef6a63bc9e.jpg