• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Survivor Yunus Emre Özden'in eşinden üzücü haber: Kendime dikkat edemedim...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Survivor Yunus Emre Özden'in eşinden üzücü haber: Kendime dikkat edemedim... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 180 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Survivor Yunus Emre Özden'in eşinden üzücü haber: Kendime dikkat edemedim...
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, dün akşam yayınlanan bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu.
Haberin DevamıRakip yarışmacılarla yaşadığı gerginlikler sebebiyle ceza üstüne ceza alan Yunus Emre Özden, canlı yayında eşinin hamile olduğunu öğrendi. Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den müjdeli haberi aldığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

"DÜNYALAR GÜZELİ KARIM"
Yunus Emre sevinçten adeta havalara uçarken, takım arkadaşlarının mutluluğu da yüzlerine yansıdı. İddialı yarışmacı, "Baba mı oluyorum, şaka mı? Dünyalar güzeli karım, Allah'ım çok şükür" dedi.Canlı yayında baba olacağını öğrenmişti Survivor Yunus Emre Özdenin eşi bebeğini kaybetti"GEBELİK SONLANDI"Beria Özden, saatler sonra Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı ve bebeğini düşürdüğünü duyurdu:Haberin DevamıSosyal medya ortamı, gerilimi dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesici kullanıyordum. Sağlık sıkıntılarım vardı zaten mide koruyucu vb. ilaçlar da ara ara kullanıyordum. Bu durum gebeliği etkiledi. Bir haftadır fazla ağrılarım vb. sorunlarım dolayısıyla gebelik sonlanmıştır. Bunu eşime kendim söylemek isterdim geç öğrendiğim için kendim dikkat edemedim çok üzgünüm. Kötü düşünenlerin umarım başına gelmez.

"BİLSEYDİM O İLAÇLARI KULLANMAZDIM"Yunus Emre'nin eşi, diğer paylaşımında ise "Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum. Baştan bilseydim o ilaçları kullanmazdım. Daha dikkatli olabilirdim. Stres olduğunu düşünüyordum. Dün sağlığım iyi olmadığı için kesinleştirip bilgi verdim. Üzgünüm bu direnci gösteremedim" mesajını yazdı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Yunus Emre Özden#SURVIVOR#Beria Özden

65f31b839f2c7881ce5d891f.jpg

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, dün akşam yayınlanan bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu.
Haberin DevamıRakip yarışmacılarla yaşadığı gerginlikler sebebiyle ceza üstüne ceza alan Yunus Emre Özden, canlı yayında eşinin hamile olduğunu öğrendi. Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den müjdeli haberi aldığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

"DÜNYALAR GÜZELİ KARIM"
Yunus Emre sevinçten adeta havalara uçarken, takım arkadaşlarının mutluluğu da yüzlerine yansıdı. İddialı yarışmacı, "Baba mı oluyorum, şaka mı? Dünyalar güzeli karım, Allah'ım çok şükür" dedi.Canlı yayında baba olacağını öğrenmişti Survivor Yunus Emre Özdenin eşi bebeğini kaybetti"GEBELİK SONLANDI"Beria Özden, saatler sonra Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı ve bebeğini düşürdüğünü duyurdu:Haberin DevamıSosyal medya ortamı, gerilimi dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesici kullanıyordum. Sağlık sıkıntılarım vardı zaten mide koruyucu vb. ilaçlar da ara ara kullanıyordum. Bu durum gebeliği etkiledi. Bir haftadır fazla ağrılarım vb. sorunlarım dolayısıyla gebelik sonlanmıştır. Bunu eşime kendim söylemek isterdim geç öğrendiğim için kendim dikkat edemedim çok üzgünüm. Kötü düşünenlerin umarım başına gelmez.

"BİLSEYDİM O İLAÇLARI KULLANMAZDIM"Yunus Emre'nin eşi, diğer paylaşımında ise "Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum. Baştan bilseydim o ilaçları kullanmazdım. Daha dikkatli olabilirdim. Stres olduğunu düşünüyordum. Dün sağlığım iyi olmadığı için kesinleştirip bilgi verdim. Üzgünüm bu direnci gösteremedim" mesajını yazdı.

65f31bf19f2c7881ce5d8921.jpg

"DÜNYALAR GÜZELİ KARIM"

65f31c0e9f2c7881ce5d8924.jpg