• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Tarık Tarcan'dan 'şöhret' açıklaması

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Tarık Tarcan'dan 'şöhret' açıklaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Tarık Tarcan'dan 'şöhret' açıklaması
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

“ÇARKIFELEK” yarışmasıyla hafızalara kazınan oyuncu, manken ve sunucu Tarık Tarcan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.
Haberin DevamıYakışıklılığıyla bir döneme damgasını vuran Tarcan, ‘şöhret’ konusunda dikkat çekici bir tespitte bulundu:“Çevrende birçok kadın oluyor ama kadın sana mı geliyor, şöhrete mi geliyor, bilemiyorsun. Çok şöhretli olmanın yalnızlaştırdığını gördüm. Ben doğal kalmak istedim. Çok okuyan bir insanım; daha çok bilim, teknik ve dünyayı anlamak üzerine okuyorum. Mesela yaşadığımız gezegen nereye gidiyor; bunlar beni ilgilendiriyor.”

O PARANIN ÇALINMASI HAYATTA KALMAMI SAĞLADI

Tarcan programda mankenlik yaptığı dönem başına gelen hırsızlık olayını da anlattı:“Bir fotoğraf makinesi markası için Piramitlerde katalog çekimi yaptım, aldığım parayı eve koydum. Eve hırsız girip çalmış. Bir daha girer diye uyuyamıyordum. Bir gün sürünerek uyandım. Meğer kömürden ölüyormuşum! O paranın çalınması benim gece uyumamamı ve hayatta kalmamı sağladı.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Tarık Tarcan#Hülya Koçyiğit#Çarkıfelek

66122636973ecd87ba1161ba.jpg