Trabzon'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yorumları

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzon'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzon'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yorumları
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2025 11:06Süper Lig'de oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzon şehrinden vatandaşlar, tahminlerini yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de 24 Şubat Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin heyecanı tüm yurdu sardı.Sezonun belki de en kritik maçı olan derbi öncesinde mikrofon uzattığımız Trabzonluların bir kısmı, "Galatasaray ve Fenerbahçe beni ilgilendirmiyor, bize her yer Trabzon" derken, bir kısmı ise, "Futbolun üzerindeki kirli ellerin kalkmasını diliyoruz" açıklaması yaptı. Trabzon'daki futbolseverler Galatasaray'ın kazanmaya yakın olduğunu da dile getirdiler.Trabzon'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için futbolseverlerin yaptığı açıklamalar şu şekilde:-Galatasaray ve Fenerbahçe beni ilgilendirmiyor, bize her yer Trabzon-Skoru tahmin edemiyorum ama önemli olan temiz bir futbol olması, adaletli bir futbol olması, futbolun üzerindeki kirli ellerin kalkmasını diliyoruz. Trabzon olur, Fener olur, Galatasaray olur hepsi kardeş bizim için. Artık futbolumuz temizlensin.Haberin Devamı-Bizim için çok önemli değil ama şu anki duruma göre Galatasaray alır gibi geliyor bana. Çok fazla fark olacağını düşünmüyorum 2-1, 3-2 gibi bir skor düşünüyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray-Fenerbahçe Maçı#Trabzon'dan Derbi Yorumları#Sporanasayfa

67b98578af5c08949e2c981e.jpg