• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Kupayı alıp Türkiye'ye döneceğiz'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Kupayı alıp Türkiye'ye döneceğiz' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Kupayı alıp Türkiye'ye döneceğiz'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2025 16:51Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, UEFA Gençlik Ligi finali öncesinde açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıUEFA Gençlik Ligi finalinde Trabzonspor U19, Barcelona U19 ile karşılaşacak. Başkan Ertuğrul Doğan, final hakkında TRT Spor'a konuştu.İşte Ertuğrul Doğan'ın sözleri;Çok gururluyuz. Çocuklarla görüştük. Herkes çok inançlı. Çok zor fikstürden geldik. Avrupa'nın devleriyle eşleştik. Bizim için de, Türkiye için de çok önemli. Türkiye için milat olur umarım. Bu işin lokomotifi de Trabzonspor olurdu. Bizim gözümüzde bu takım şampiyondur.YÜZLERCE SCOUT İZLEYECEKBiraz önce içeride onlara 'Bu bir şans, tüm Avrupa sizi izleyecek' dedim. Yüzlerce scout izleyecek. Rakiplerimizde devşirmeler var. Biz sadece Türk çocuklarıyla oynadık. Farklı bir duruş da sergiliyoruz. Bugün kupayı alıp Türkiye'ye döneceğiz. Futbolcular bizden daha rahat. İnançları çok yüksek. Hepsi Barcelona'yı istiyordu, öyle oldu. Kupayı alacaklar.Haberin DevamıGözden KaçmasınFenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya Hull City şoku: Bir alt lige düşebilirHaberi görüntüleİNANCIMIZ YÜKSEKÇocuklara prim vereceğiz. Çeşitli arkadaşlarımızın da prim sözleri var. 2 yıllık başkanlık döneminde ilk defa eski bir yönetici, Nevzat Aydın çocuklara prim vermek istediğini söyledi. Çok şaşırdım. Bu duygu çok önemli. Trabzonspor Kulübü bunu sağlayabilir ama manevi destek vermesi, moral açısından önemli. Kendisine teşekkür ediyorum. Arkadaşlara ciddi bir prim hazırlığı yaptık. Onlara az önce söyledim. Kimsenin aklında prim yok ama herkesin aklında Trabzonspor'u temsil etmek, kupayı Türkiye'ye getirmek var. İnancım tam. Barcelona olunca insanlar zor görüyor ama biz öyle görmüyoruz. Oyuncuların inancı yüksek, bizim de inancımız yüksek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor U19#Ertuğrul Doğan#UEFA

680f87acf9612a0a85256fea.jpg

Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2025 16:51Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, UEFA Gençlik Ligi finali öncesinde açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıUEFA Gençlik Ligi finalinde Trabzonspor U19, Barcelona U19 ile karşılaşacak. Başkan Ertuğrul Doğan, final hakkında TRT Spor'a konuştu.İşte Ertuğrul Doğan'ın sözleri;Çok gururluyuz. Çocuklarla görüştük. Herkes çok inançlı. Çok zor fikstürden geldik. Avrupa'nın devleriyle eşleştik. Bizim için de, Türkiye için de çok önemli. Türkiye için milat olur umarım. Bu işin lokomotifi de Trabzonspor olurdu. Bizim gözümüzde bu takım şampiyondur.YÜZLERCE SCOUT İZLEYECEKBiraz önce içeride onlara 'Bu bir şans, tüm Avrupa sizi izleyecek' dedim. Yüzlerce scout izleyecek. Rakiplerimizde devşirmeler var. Biz sadece Türk çocuklarıyla oynadık. Farklı bir duruş da sergiliyoruz. Bugün kupayı alıp Türkiye'ye döneceğiz. Futbolcular bizden daha rahat. İnançları çok yüksek. Hepsi Barcelona'yı istiyordu, öyle oldu. Kupayı alacaklar.Haberin DevamıGözden KaçmasınFenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya Hull City şoku: Bir alt lige düşebilirHaberi görüntüleİNANCIMIZ YÜKSEKÇocuklara prim vereceğiz. Çeşitli arkadaşlarımızın da prim sözleri var. 2 yıllık başkanlık döneminde ilk defa eski bir yönetici, Nevzat Aydın çocuklara prim vermek istediğini söyledi. Çok şaşırdım. Bu duygu çok önemli. Trabzonspor Kulübü bunu sağlayabilir ama manevi destek vermesi, moral açısından önemli. Kendisine teşekkür ediyorum. Arkadaşlara ciddi bir prim hazırlığı yaptık. Onlara az önce söyledim. Kimsenin aklında prim yok ama herkesin aklında Trabzonspor'u temsil etmek, kupayı Türkiye'ye getirmek var. İnancım tam. Barcelona olunca insanlar zor görüyor ama biz öyle görmüyoruz. Oyuncuların inancı yüksek, bizim de inancımız yüksek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor U19#Ertuğrul Doğan#UEFA

680f7ae79e1c606b5fe9b424.jpg