• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır ve Galatasaray transferi itirafı: Aklımızdan geçmiyordu

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 11

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır ve Galatasaray transferi itirafı: Aklımızdan geçmiyordu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır ve Galatasaray transferi itirafı: Aklımızdan geçmiyordu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2025 14:01Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferine dair açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıTrabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili konuştu.Bordo-mavililerin başkanı Doğan’ın açıklamaları şu şekilde oldu:Uğurcan kaptanımızdı. Trabzonspor'a çok önemli hizmetleri oldu. Bulunduğu sürede sorunsuz çalıştık. Şampiyonlukta çok önemli katkıları vardı. Giderken de çok önemli bir para kazandırarak gitti."UĞURCAN GİTMEK İSTEDİ"Benim daha önce bu konuyla alakalı söylemlerim oldu, Uğurcan'ı bir İstanbul kulübüne satmayız diye. Aklımızdan Uğurcan'ın böyle bir talebi olacağı geçmiyordu. Uğurcan sezon sonunda, benimle ofiste görüştü. Artık Trabzonspor'da oynamak istemediğini, İstanbul da olsa Avrupa da olsa gitmek istediğini söyledi. O saatten sonra benim açımdan başka bir süreç başladı."AYRILMASINI İSTEMEZDİM"Haberin DevamıUğurcan'ın ayrılmasını istemezdim. Takımımızın kaptanı, sahada takımı emanet ettiğimiz kişinin aklında Trabzonspor yoksa artık, Trabzonspor Kulübü'nün başkanı her türlü tedbiri almak ve bir satış olacaksa maksimum geliri kazandırmakla yükümlü."BÖYLE BİR TALEP GELİNCE..."Kulübümüze tarihi bir rakamla transfer gerçekleşti. Bu şekilde tamamlandı. Gönül böyle olmasını istemezdi. Benim aklımdan böyle bir şey geçmezdi, geçmediği için rahatım. Uğurcan'dan böyle bir talep gelince yapacak bir şey kalmadı."UĞURCAN EN UFAK SIKINTI ÇIKARMADI"Uğurcan içeride bulunduğu müddetçe takım içinde en ufak sıkıntı çıkarmadı, arkadaşlarıyla hep iyiydi, yönetimlerle hep iyiydi, hocalarıyla hep iyiydi, işin pozitif tarafındaydı. Daha önce Avrupa'dan transfer teklifi olduğunda Trabzonspor'a maksimum parayı kazandırmak istedi. Bu satış sürecinde de bize en ufak sıkıntı çıkarmadı. Trabzonspor'un yanında olmuştur her zaman Uğurcan."ARTIK BAŞKA TAKIMIN OYUNCUSU"Uğurcan Çakır artık başka bir takımın oyuncusu. Bu konuya girmeyi çok istemezdim. Böyle bir soru geldi ve cevaplamak gerekirdi. Diyeceklerim bunlar...
Haberle ilgili daha fazlası:#Uğurcan Çakır#Trabzonspor#Galatasaray

68dd0a17dc6b8ba56cbf0791.jpg