• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Trabzonspor’dan Jandarma’ya anlamlı ziyaret

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzonspor’dan Jandarma’ya anlamlı ziyaret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor’dan Jandarma’ya anlamlı ziyaret
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Nurgül GÜNAYDIN / TRABZON, (DHA) –Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2025 07:00TRABZONSPOR Kulübü yöneticileri, Türk Jandarma Teşkilatı'nın 186’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Haberin DevamıZiyarete; Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Sami Karaman, Başkan Yardımcısı Murat İskender, Genel Sayman Derviş Köz ve Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk katıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tuğgeneral Yakın’a çiçek ve bordo-mavili forma takdim edildi. Ziyaret sırasında Asbaşkan Zeyyat Kafkas, İl Jandarma Komutanlığı'nın geleneksel uygulamalarından biri olan şeref defterini imzalayarak bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Jandarma#Ziyaret

68539e18800566f0ba3ec03b.jpg

Geri
Üst Alt