Trabzonsporlu fanatik besici, keçi ve koçların boynuzunu bordo-maviye boyadı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzonsporlu fanatik besici, keçi ve koçların boynuzunu bordo-maviye boyadı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonsporlu fanatik besici, keçi ve koçların boynuzunu bordo-maviye boyadı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
İHAOluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2024 15:14Trabzonspor fanatiği olan besici Ramazan Aysoy, yaklaşık 2 bin 500 tane keçi ve koçunun boynuzunu bordo-maviye boyadı.
Haberin DevamıTrabzon’un Köprübaşı ilçesinde yaşayan ve Trabzonspor fanatiği olan 28 yaşındaki Ramazan Aysoy, keçi ve koçlarının boynuzları bordo-maviye boyadı.İlçenin yaylalarında yıllardır besicilik yapan Aysoy, Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle hayvanlarının boynuzunu boyadığı belirterek, “7-8 yaşından beri babadan ve dededen kalan besiciliği sürdürüyorum. Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte Trabzonspor sevdalısı olarak mutlu olduk. Sevincimizi koçlarımızın, koyunlarımızın boynuzunu bordo-mavi yaparak göstermeye çalıştık. Yaklaşık 2 bin 500 hayvanımın boynuzunu bu şekilde boyadım. 50 kutu boya kullandım. 2 gün boyama işlemi sürdü” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Şenol Güneş#Ramazan Aysoy

66e2dbafb936c0b936088ab6.jpg

İHAOluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2024 15:14Trabzonspor fanatiği olan besici Ramazan Aysoy, yaklaşık 2 bin 500 tane keçi ve koçunun boynuzunu bordo-maviye boyadı.
Haberin DevamıTrabzon’un Köprübaşı ilçesinde yaşayan ve Trabzonspor fanatiği olan 28 yaşındaki Ramazan Aysoy, keçi ve koçlarının boynuzları bordo-maviye boyadı.İlçenin yaylalarında yıllardır besicilik yapan Aysoy, Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle hayvanlarının boynuzunu boyadığı belirterek, “7-8 yaşından beri babadan ve dededen kalan besiciliği sürdürüyorum. Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte Trabzonspor sevdalısı olarak mutlu olduk. Sevincimizi koçlarımızın, koyunlarımızın boynuzunu bordo-mavi yaparak göstermeye çalıştık. Yaklaşık 2 bin 500 hayvanımın boynuzunu bu şekilde boyadım. 50 kutu boya kullandım. 2 gün boyama işlemi sürdü” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Şenol Güneş#Ramazan Aysoy

66e2dab3b936c0b936088a9e.jpg