Trabzonspor’un yeni 10 numarası Muhammed Cham’ın maliyeti belli oldu

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzonspor’un yeni 10 numarası Muhammed Cham’ın maliyeti belli oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 146 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor’un yeni 10 numarası Muhammed Cham’ın maliyeti belli oldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Trabzonspor yaklaşık 4 aydır peşinde olduğu Augsburg’lu Muhammed Cham’a önceki gece 03.00 sularında kavuştu.
Haberin DevamıHavaalanında yoğun bir taraftar grubu tarafından çiçeklerle karşılanan 23 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından imza atacağı belirtildi. Bordo mavililer 10 numara mevkisinde oynayan genç futbolcu için Alman kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.SÜREÇ UZUN SÜRDÜ AMA GELDiĞiM iÇiN MUTLUYUMKariyerinde 214 resmi maça çıkan ve 42 gol, 34 asistlik performansı bulunan Cham, havaalanında yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlıyım. Bu sürecin uzun sürdüğünü biliyorum ama sonuç olarak buradayım. Ben de Almanya’da bu sürecin sonuçlanmasını ve buraya gelmeyi umut ediyordum. Mutluyum. Kendimi 10 numara olarak söyleyebilirim ama önemli olan hocamın ve takımın neler istediği” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Trabzonspor#Muhammed Cham

66ca41135a3fc39e1af45706.jpg