• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Trump: Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 7

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Trump: Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Trump: Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2025 21:10ABD Başkanı Donald Trump, İsrail medyasına yaptığı açıklamada Gazze’de ateşkes planına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüyle bahseden Trump, “Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu” ifadelerini kullandı. Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ateşkes planını kabul etmesinin arka planına ilişkin çarpıcı detaylar verdi.
Haberin DevamıABD Başkanı Donald Trump, Kanal 12'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok yardımcı oldu, sert bir adam ama benim arkadaşım mükemmeldi. Netanyahu’ya bu plan senin şansın dedim. O da kabul etti. Kabul etmek zorunda kaldı. Çünkü başka seçeneği yoktu. Benimle çalışıyorsan kabul etmek zorundasın. Netanyahu Gazze’de çok ileriye gitti. İsrail dünyada çok fazla destek kaybetti. Şimdi bu desteği ben geri getireceğim.” Gözden KaçmasınSon dakika...Gazze'de ateşkes planı için hazırlıklar başladı: İsrail ordusuna talimat! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajıHaberi görüntüleABD merkezli yayın kuruluşu Axios’a göre Trump, cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştu ve ondan Hamas’ın planı reddetmemesini sağlamasını istedi.�
Haberle ilgili daha fazlası:#Trump#Erdoğan#Gazze

68e1659eb63b12fd7de11700.jpg

68e0aae6dc6b8ba56cbf1d77.jpg

68e16613b63b12fd7de11709.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri