• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Trump: Putin, savaşı bitirmezse ağır sonuçları olacak

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 11

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Trump: Putin, savaşı bitirmezse ağır sonuçları olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Trump: Putin, savaşı bitirmezse ağır sonuçları olacak
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2025 19:28ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile 15 Şubat'ta Alaska'da görüşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ABD Başkanı Trump, Putin ile görüşmesi öncesinde Washington’da konuştu.Rusya’nın ateşkes ile ilgili yaklaşımına yönelik soruya Trump, “Şimdi söylemeyeceğim ama Putin sonuçlarına katlanmak zorunda kalır. Savaşı durdurmazsa ağır sonuçları olur. Putin ile birçok konuşma gerçekleştirdim. Ama eve dönüyorum, yine binaları vurduğunu görüyorum. Bu savaş Biden’ın savaşı ama ben bu savaşı bitirmek için buradayım” şeklinde cevap verdi.Trump, Putin ile görüştükten sonra Zelenski’yi de arayacağını söyledi.Gözden KaçmasınZelenski meydan okudu: 'Ülkemi teslim etmeyeceğim'Haberi görüntüleGözden KaçmasınABD'de Putin telaşı! Beyaz Saray yetkilileri Alaska'ya gitti: Zirvenin yeri kriz yarattıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Trump#Putin#Görüşme

689cbd3a4a4c425bee9dc8f7.jpg

689c8bb45f3560145d75ff2e.jpg

689c26b05f3560145d75fc60.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri