• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Tugay Kerimoğlu'ndan tepkiler sonrası Mourinho açıklaması!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Tugay Kerimoğlu'ndan tepkiler sonrası Mourinho açıklaması! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Tugay Kerimoğlu'ndan tepkiler sonrası Mourinho açıklaması!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2025 22:46Tugay Kerimoğlu, Jose Mourinho ile çektirdiği fotoğraf sebebiyle tepki görmesi hakkında konuştu.
Haberin DevamıFenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Rangers ile oynayacağı maç öncesi Galatasaray efsanesi Tugay Kerimoğlu'nun Jose Mourinho ile fotoğraf çektirmesi gündem oldu.İskoç ekip Rangers sosyal medya hesaplarından Tugay Kerimoğlu ile Jose Mourinho'nun bir fotoğrafını paylaştı.Gözden KaçmasınKaragümrük Başkanı Süleyman Hurma: 'Fenerbahçe'nin oyuncu üzerinde yüzde 50 payı var!'Haberi görüntüleBir kısım sarı-kırmızılı taraftarlar, bu sebeple Tugay Kerimoğlu'na tepki gösterdi.Konu hakkında TRT Spor'da konuşan Kerimoğlu, "Dün akşam bir linç vardı. Ben sevgiyi tercih eden, sevgiyi paylaşmayı bilen ve hiçbir zaman yolundan şaşmayan bir karakterim. 25 yıl önce benim Avrupa'daki hayat hikayem başladığında Blackburn'de devam etti. Buralara gelmemdeki en büyük sebebi de Galatasaray'dır. Ben milli duygulara bağlı olan, bir şeyleri şekillendirmeye çalışan bir karakterim" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Tugay Kerimoğlu#Mourinho#Avrupa Ligi

67d335e90906cb5bcba52214.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2025 22:46Tugay Kerimoğlu, Jose Mourinho ile çektirdiği fotoğraf sebebiyle tepki görmesi hakkında konuştu.
Haberin DevamıFenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Rangers ile oynayacağı maç öncesi Galatasaray efsanesi Tugay Kerimoğlu'nun Jose Mourinho ile fotoğraf çektirmesi gündem oldu.İskoç ekip Rangers sosyal medya hesaplarından Tugay Kerimoğlu ile Jose Mourinho'nun bir fotoğrafını paylaştı.Gözden KaçmasınKaragümrük Başkanı Süleyman Hurma: 'Fenerbahçe'nin oyuncu üzerinde yüzde 50 payı var!'Haberi görüntüleBir kısım sarı-kırmızılı taraftarlar, bu sebeple Tugay Kerimoğlu'na tepki gösterdi.Konu hakkında TRT Spor'da konuşan Kerimoğlu, "Dün akşam bir linç vardı. Ben sevgiyi tercih eden, sevgiyi paylaşmayı bilen ve hiçbir zaman yolundan şaşmayan bir karakterim. 25 yıl önce benim Avrupa'daki hayat hikayem başladığında Blackburn'de devam etti. Buralara gelmemdeki en büyük sebebi de Galatasaray'dır. Ben milli duygulara bağlı olan, bir şeyleri şekillendirmeye çalışan bir karakterim" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Tugay Kerimoğlu#Mourinho#Avrupa Ligi

67d307053b16a0e28ddbad1d.jpg