• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Türkan Şoray: Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 46

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Türkan Şoray: Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Türkan Şoray: Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2024 07:28TÜRKAN Şoray, Yozgat’ta düzenlenen 3. Bozok Film Festivali’ne katıldı.
Haberin DevamıÜnlü sanatçı, Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.Şoray’a “Al Yazmalım” filminde canlandırdığı Asya’nın aşk yerine emeği seçmesi hatırlatılıp “Siz kimi seçerdiniz?” diye soruldu.Sanatçı “Ben de Cemşit’i seçerdim. Çok doğru yaptı Asya. Gerçek hayatımda, aşkımdan da ölsem, emek verene giderdim” diye konuştu. Şoray “Sizin için aşk ne demek?” sorusunu ise “Aşk güzel bir duygu. Ama karşı cinse duyulan aşktan başka çok kutsal aşklar da var. Bir şeye aşk duymak çok güzel şey” diye cevapladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Türkan Şoray#Selvi Boylum Al Yazmalım#Yeşilçam

6709faff2d110910b5ea589c.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2024 07:28TÜRKAN Şoray, Yozgat’ta düzenlenen 3. Bozok Film Festivali’ne katıldı.
Haberin DevamıÜnlü sanatçı, Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.Şoray’a “Al Yazmalım” filminde canlandırdığı Asya’nın aşk yerine emeği seçmesi hatırlatılıp “Siz kimi seçerdiniz?” diye soruldu.Sanatçı “Ben de Cemşit’i seçerdim. Çok doğru yaptı Asya. Gerçek hayatımda, aşkımdan da ölsem, emek verene giderdim” diye konuştu. Şoray “Sizin için aşk ne demek?” sorusunu ise “Aşk güzel bir duygu. Ama karşı cinse duyulan aşktan başka çok kutsal aşklar da var. Bir şeye aşk duymak çok güzel şey” diye cevapladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Türkan Şoray#Selvi Boylum Al Yazmalım#Yeşilçam

6709fb072d110910b5ea589e.jpg

Geri
Üst Alt