• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

UEFA Başkanı Ceferin: Türk kulüplerinden Avrupa finali bekliyorum

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan UEFA Başkanı Ceferin: Türk kulüplerinden Avrupa finali bekliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı UEFA Başkanı Ceferin: Türk kulüplerinden Avrupa finali bekliyorum
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2025 07:00Finalleri Türkiye’de oynanacak 2026 Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi’nde Türk kulüplerinden büyük başarılar beklediğini ifade eden Ceferin, “EURO 2032 finalinin de İtalya ile Türkiye arasında olmasını umuyorum” dedi.
Haberin DevamıUEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türk kulüplerinin İstanbul ve Ankara’da düzenlenecek 2026’daki Avrupa Ligi finali ile 2027’deki Konferans Ligi finaline çıkmasını beklediğini ifade ederek, “Harika turnuvalar bekliyoruz. 2032 Avrupa Şampiyonası finalinin de İtalya ve Türkiye arasında olmasını umuyorum” dedi.Türkiye’nin bugüne dek ev sahipliği yaptığı UEFA finallerinde organizasyonu en iyi şekilde yaptığını belirten Ceferin, “Türkiye, küresel sporlarda önde gelen ev sahiplerinden biri olarak kendini kanıtlamak için daha fazla hırs göstermeye devam ediyor. UEFA bu yolculukta sizi destekliyor. Çok sayıda önemli organizasyon yaklaşırken, güçlü bir yerel temsil olması ve bu turnuvaların kusursuz bir şekilde sunulmasını sağlamak için İstanbul’da bir ofis açmaya karar verdik” diye konuştu.Haberin DevamıGözden KaçmasınUğurcan Çakır'dan final yorumu: İnşallah kupayı alacağızHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#UEFA#Ceferin#İstanbul

680aa43d544b97f2965b71f4.jpg

Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2025 07:00Finalleri Türkiye’de oynanacak 2026 Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi’nde Türk kulüplerinden büyük başarılar beklediğini ifade eden Ceferin, “EURO 2032 finalinin de İtalya ile Türkiye arasında olmasını umuyorum” dedi.
Haberin DevamıUEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türk kulüplerinin İstanbul ve Ankara’da düzenlenecek 2026’daki Avrupa Ligi finali ile 2027’deki Konferans Ligi finaline çıkmasını beklediğini ifade ederek, “Harika turnuvalar bekliyoruz. 2032 Avrupa Şampiyonası finalinin de İtalya ve Türkiye arasında olmasını umuyorum” dedi.Türkiye’nin bugüne dek ev sahipliği yaptığı UEFA finallerinde organizasyonu en iyi şekilde yaptığını belirten Ceferin, “Türkiye, küresel sporlarda önde gelen ev sahiplerinden biri olarak kendini kanıtlamak için daha fazla hırs göstermeye devam ediyor. UEFA bu yolculukta sizi destekliyor. Çok sayıda önemli organizasyon yaklaşırken, güçlü bir yerel temsil olması ve bu turnuvaların kusursuz bir şekilde sunulmasını sağlamak için İstanbul’da bir ofis açmaya karar verdik” diye konuştu.Haberin DevamıGözden KaçmasınUğurcan Çakır'dan final yorumu: İnşallah kupayı alacağızHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#UEFA#Ceferin#İstanbul

680aa096544b97f2965b71b4.jpg