• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Ukrayna’ya 500 milyon dolarlık yeni askeri yardım

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Ukrayna’ya 500 milyon dolarlık yeni askeri yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Ukrayna’ya 500 milyon dolarlık yeni askeri yardım
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2024 09:20ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna'ya 500 milyon dolar değerinde yeni bir silah ve askeri ekipman yardımı sağlayacaklarını duyurdu ve paketin içeriğini açıkladı.
Haberin DevamıRusya'nın işgal girişimi karşısında Ukrayna’ya desteği sürdüren ABD’den Kiev yönetimini sevindirecek bir hamle daha geldi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, yaptığı yazılı açıklamada Başkan Joe Biden'ın 26 Eylül'de duyurduğu ek yardımların bir parçası olarak Ukrayna'ya 500 milyon dolar değerinde yeni bir silah ve teçhizat desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Blinken, son yardım paketinin şu silah ve askeri ekipmanları içerdiğini açıkladı: “Karşı İnsansız Hava Sistemleri (c-UAS) mühimmatı, Yüksek Hareket Kabiliyetli Topçu Roket Sistemleri (HIMARS) mühimmatı, 155mm ve 105mm topçu mühimmatı, Yüksek Hızlı Radar Savar Füzeleri (HARMs), İnsansız Hava Sistemleri (UAS), Mayına Dayanıklı Zırhlı Arazi Araçları (MRAPs), Yüksek Hareket Kabiliyetli Çok Amaçlı Tekerlekli Araçlar (HMMWVs), hafif taktik araçlar, kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (CBRN) koruyucu ekipmanları, Javelin ve AT-4 tanksavar roket sistemleri, tüpten fırlatılan, optik güdümlü, kablo takipli (TOW) füzeler, hafif silah mühimmatı, el bombaları ve eğitim ekipmanları, tahrip ekipmanları ve mühimmatlar, yedek parçalar, yardımcı ekipmanlar”
Haberle ilgili daha fazlası:#Abd#Ukrayna#Askeri Yardım

675bd21cc8198272f9dffa11.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/