• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Ünlü oyuncuya benzerliğiyle dikkat çekiyor! Gören fotoğraf çektirmek istiyor | 'Ölmemiş, gerçekte buradaymış''

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 9

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Ünlü oyuncuya benzerliğiyle dikkat çekiyor! Gören fotoğraf çektirmek istiyor | 'Ölmemiş, gerçekte buradaymış'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Ünlü oyuncuya benzerliğiyle dikkat çekiyor! Gören fotoğraf çektirmek istiyor | 'Ölmemiş, gerçekte buradaymış''
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
İHAOluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2025 10:41Eskişehir'de esnaflık yapan İsmet Yılmaz'ın Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterini canlandıran ünlü oyuncu Özgür Ozan'a benzerliği dikkat çekiyor. "Dizide öldürdüler, biz de burada ekmeğimizin peşindeyiz" diyerek işi mizaha vuran Yılmaz, bir gün Özgür Ozan ile yan yana gelmek istiyor.
Haberin DevamıTarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde bulunan Atlıhan El Sanatlı Çarşısı'nda kumda kahvecilik yapan 50 yaşındaki İsmet Yılmaz, saç stili ve yüz hatları sebebiyle ünlü oyuncu Özgür Ozan'a benzetiliyor. Özellikle güneş gözlüğü taktığında ve ışığın düşük olduğu ortamlarda ünlü oyuncunun neredeyse tıpatıp aynısı olan Yılmaz, her gün onlarca vatandaşla fotoğraf çekiniyor. "BENİ ÖZELLİKLE O ZANNEDEREK RESİM ÇEKTİRİYORLAR" Özgür Ozan'a benzerliğiyle ilgili konuşan İsmet Yılmaz, "Yıllardır 'Light Selami' ve Arka Sokaklar dizisindeki 'Hüsnü Çoban' karakterine benzetiliyorum. Diziyi takip eden bazı vatandaşlar beni özellikle o zannederek resim çektiriyorlar. Tabii ben Özgür Ozan olmadığımı beyan ediyorum. Geçen hafta Bursa'dan 7 kişilik bir öğrenci grubu geldi.
Hicri Sezen Parkı'nda 'Hüsnü Çoban' diye çığrışa çığrışa resim çektirmek istediler. Akşam bir yere eğlenmeye gittiğimizde, loş ışıklı ortamlarda daha çok benziyorum. Ayrıca, güneş gözlüklü daha çok benzediğim söyleniyor. Güneş gözlüksüz olunca cepheden değil, yan profil alındığında aynısı oluyoruz. Birkaç kişi bizi Özgür Ozan ile yan yana getireceğini söyledi ama bekliyorum. Kendisi severek izlediğimiz bir sanatçı" dedi.
"HÜSNÜ ÇOBAN'A BENZİYOR, BİREBİR AYNISI"Haberin Devamıİsmet Yılmaz'a 'Hüsnü Çoban Bey' diye seslenerek fotoğraf çekinen Selam Çelik Sümer, "Hüsnü Çoban dizide ölmüş rolüne girdiğinden dolayı görünce heyecan yaptık. 'Ölmemiş, gerçekte buradaymış' diye sevindik ve hoşumuza gitti. Aslında birebir aynı ama gözlüklüyken bakmak gerekiyor" şeklinde konuştu."İLK GÖRDÜĞÜMDE ŞAŞIRDIM, OĞLUMU GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP GÖSTERDİM"Nermin Barutçu ise, "Hüsnü Çoban'a benzettik. İlk gördüğümde o sandım, şaşırdım. Sonra daha dikkatli bakınca o olmadığını anladım. Hatta oğlumu görüntülü aradım, 'Bak, burada kim var?' dedim. Oğlum da, 'Hüsnü Çoban! Anne, ona selam söyle' diye cevap verdi. Bizim gibi o da inandı ama dikkatli bakınca öyle olmadığını anladık" diye belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Arka Sokaklar#Hüseyin Çoban#Özgür Ozan

68db89239969a000f87ce72f.jpg

68db88c39969a000f87ce72b.jpg

68db88d09969a000f87ce72d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri