• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Vakıfbank'ta Zehra Güneş, şampiyonluğun ardından konuştu: 'Geri dönüşleri çok seviyoruz!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Voleybol kategorisinde Barbie tarafından oluşturulan Vakıfbank'ta Zehra Güneş, şampiyonluğun ardından konuştu: 'Geri dönüşleri çok seviyoruz!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Voleybol
Konu Başlığı Vakıfbank'ta Zehra Güneş, şampiyonluğun ardından konuştu: 'Geri dönüşleri çok seviyoruz!'
Konbuyu başlatan Barbie
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Barbie

Barbie

www.ircforumlari.gen.tr
Paylaşımcı Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2025 23:56Vakıfbank'ın oyuncularından Zehra Güneş, Vodafone Sultanlar Ligi 2024-2025 sezonunun çok zorlu geçtiğini belirtti.
Haberin DevamıZehra Güneş, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Medicana karşısında durumu 3-0 yaparak şampiyonluğa ulaştıkları karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Zehra, şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Gerçekten zorlu bir sezon oldu. 10 senedir Sultanlar Ligi'nde ilk 6 oynuyorum. İlk defa böyle değişik bir sezon gördüm. Kıyasıya mücadelenin olduğu, herkesin birbirini yendiği ve seyir zevkinin inanılmaz olduğu bir sezon izledik. Set set oynadık. Bu bizim için 5 setlik maçtı. Fenerbahçe, çok güçlü bir takım. Her kazandığımız sette bizi daha fazla zorlayabileceklerini düşünerek sahaya çıktık. Oyunun her alanında agresif kalabildiğimizi düşünüyorum. İlk kaptanlık senemde bu kupayı müzemize götürdüğümüz için mutuyum. Önümüzde CEV Şampiyonlar Ligi var. Umarım bu kupayı da müzemize götürürüz." ifadelerini kullandı.Haberin Devamı"KAPTANLIĞIM İLK SENESİNDE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAMI UNUTMAYACAĞIM"Takım arkadaşlarıyla beraber oynamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren milli voleybolcu, "Onlarla oynamak benim için zevk. Kaptanlığımın ilk senesinde şampiyonluğa ulaşmamı unutmayacağım. Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Teknik ekibe ve yönetime de teşekkür ediyorum." diye konuştu.Fenerbahçe Medicana'nın çok iyi oyunculara sahip olduğuna değinen Zehra, "Biz, bu seride her maçı set gibi düşündük. Oyuna hep 0-0 gibi başladık. Oyunun her alanında agresif kalmaya çalıştık. 2 senedir alamadığımız kupanın açlığı ile sadece kazanmayı amaçladık. Biz, geri dönüşleri çok seviyoruz. VakıfBank'ın kültüründe de bu var. İnanınca başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bu sporda kazanmak da var kaybetmek de var. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Vakıfbank#Zehra Güneş#Fenerbahçe Medicana

6808026a9f080fe239520a51.jpg