Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Villada, garajdaki otomobilin parçalarını çalıp, evi ateşe verdiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Villada, garajdaki otomobilin parçalarını çalıp, evi ateşe verdiler

Sedh

Elmas üye
Mehmet Can PEÇE/PAZAR (Rize), (DHA)- Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2025 13:12Rize’nin Pazar ilçesinde girdikleri 3 katlı villada bir süre kalan şüpheliler, garajdaki elektrikli aracın parçalarını söküp çalarak evi ateşe verdi. Villa sahibi Mustafa Yazıcı, “Burada bir ya da birkaç kişi yaşam sürdürdüler. Çay içildi, bisküvi yenildi. Sigara ve sigara dışında farklı izmaritler bulundu. Şok içinde kaldık” ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıPazar ilçesi Ocak Mahallesi’nde Mustafa Yazıcı’ya ait 3 katlı villada, dün saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Garaj kısmında başlayan yangın, kısa sürede tüm yapıyı sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, villada kimsenin olmadığı belirlendi.Yangına ilişkin yürütülen soruşturmada villaya balkon kapısının kırılarak girildiği, şüpheli ya da şüphelilerin içeride yiyip içtiği ve kaldığı tespit edildi. Yangının garajdaki parçalara ayrılmış elektrikli otomobilden çıktığı belirlendi. Otomobilin bataryasının patlamaması olası faciayı önledi. Yangın sonrası parmak izi çalışması yapan ekipler, eve giren kişi ya da kişileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.Haberin Devamı‘ŞOK İÇERİSİNDE KALDIK’Villanın sahibi Mustafa Yazıcı, “Ben yazın burada, kışın İstanbul’da yaşıyorum. Bana ‘Ev yanıyor’ diye bir telefon geldi. Bende apar topar geldim. Geldiğimde her şeyin yandığını gördüm. Burada bir ya da birkaç kişi yaşam sürdürdüler. Çay içildi, bisküvi yenildi. Sigara ve sigara dışında farklı izmaritler bulundu. Şok içinde kaldık. Bu yörede yıllarda böyle bir şey olmadığı için kamera sistemi de koymadım” dedi.‘İNFİLAK ETTİRMEK İSTEDİLER’Garajdaki aracının parçalarına ayrıldığını söyleyen Yazıcı, “Arabanın bagaj kapağı, ön kaputu, kapını yan tarafı ve farları aldılar. Yukarıdan eşya getirip arabayı ateşe vererek bu elektrikli arabanın pillerini fark edip, infilak ettirmek istediler. Bu çok enteresan bir olay” diye konuştu. (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#Rize#Otomobil#Polis

67cebaf86a4d5a3fe3f6f134.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri