• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Programı'na konuk oldu

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 105

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Programı'na konuk oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 105 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Programı'na konuk oldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'na konuk oldu.
Haberin DevamıUEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı çerçevesinde düzenlenen söyleşiye katılan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, teknik direktörlük felsefesini ve A Milli Takım'daki çalışmalarını anlattı.Programın ilk modülünün ana teması olan iletişim konusuna da değinen Montella, meslek hayatından örneklerle iletişim alanındaki yaklaşımlarını aktardı.Vincenzo Montella ayrıca aday antrenörlerin sorularını da yanıtladı.Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin konuşmasının ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya plaket takdim etti.İlk yüz yüze eğitimi gerçekleştirilen UEFA Pro Lisans Programı'na 24 aday antrenör katılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF#Vincenzo Montella#UEFA Pro Lisans

6631e5b78e519ffa68c95180.jpg

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'na konuk oldu.
Haberin DevamıUEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı çerçevesinde düzenlenen söyleşiye katılan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, teknik direktörlük felsefesini ve A Milli Takım'daki çalışmalarını anlattı.Programın ilk modülünün ana teması olan iletişim konusuna da değinen Montella, meslek hayatından örneklerle iletişim alanındaki yaklaşımlarını aktardı.Vincenzo Montella ayrıca aday antrenörlerin sorularını da yanıtladı.Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin konuşmasının ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya plaket takdim etti.İlk yüz yüze eğitimi gerçekleştirilen UEFA Pro Lisans Programı'na 24 aday antrenör katılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF#Vincenzo Montella#UEFA Pro Lisans

6631e5b08e519ffa68c9517e.jpg

Geri
Üst Alt