• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Volkan Demirel'den Galatasaray yenilgisi sözleri: Golde faul olabilir! Penaltı pozisyonu...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Volkan Demirel'den Galatasaray yenilgisi sözleri: Golde faul olabilir! Penaltı pozisyonu... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 170 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Volkan Demirel'den Galatasaray yenilgisi sözleri: Golde faul olabilir! Penaltı pozisyonu...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Hatayspor'da Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.Galatasaray'a karşı iyi mücadele ettiklerini kaydeden Volkan Demirel, "Galiptir bu yolda mağlup. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Buraya gelmeden önce söyledim, onlardan ne istediğimi, anlattıklarımı uygulamalarını... Galatasaray'a karşı bu sene burada böyle mücadele eden bir takım hatırlamıyorum. İstediğimiz her şeyi yaptılar, duran toptan bir gol var, belki faul olabilir. Rivas'ın arkadan itildiği bir pozisyon var, penaltı olabilir mi, olabilir bir şey diyemem. Golde ofsayt var mı, çizdiler baktılar, herhalde var. Yenildiğimiz halde takımıma çok teşekkür ediyorum. Çok mücadele ettiler. Bu takım bu sezon çok şeyle mücadele ettiler. Bir sürü içimizde ilgilendiğimiz sorun var. Buraya çıkıp bu mücadeleyi veriyorlarsa bu çocukları tebrik etmek lazım. Çok iyi bir duruş sergiledik. İnşallah izleyenler de beğenmiştir." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Volkan Demirel#Hatayspor#Galatasaray

660c66a4f112d5cf1a1ef635.jpg

Geri
Üst Alt