• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Yasemin Yalçın: Eşim olmasa batardım

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Yasemin Yalçın: Eşim olmasa batardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Yasemin Yalçın: Eşim olmasa batardım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2025 08:03YASEMİN Yalçın, Milliyet Sanat’ın şubat sayısına konuk oldu.
Haberin Devamı24 yaşındayken oynadığı “Kadınlık Bizde Kalsın”ı eşi İlyas İlbey ve kızı Eylül İlbey ile yeniden sahneye koyan usta oyuncu yeni mizah programlarına bakışını anlattı. Günümüz seyircisinin tiyatrodan beklentisinin eğlenmek olduğunu söyleyen Yasemin Yalçın “Çünkü televizyondaki dramdan bıktılar” dedi ve ekledi: “Hep aynı konular, aldatma hikâyeleri, bu çocuk kimden, bu çocuk senden değil arayışları. Bize mizah lazım. Mizah hayata başkabir gözle bakabilmektir. Biz de bu kabareyi insanlar hem eğlensinler hem olaylara mizahi bir gözle bakabilsinler diye yaptık.”'YANIMDA İLYAS İLBEY VARDI'
Yasemin Yalçın, eşi İlyas İlbey ve kızı Eylül İlbey’le aile boyu tiyatro mesailerini şu sözlerle anlattı:

“23 yaşında tiyatro sahibi oldum. Her ne kadar adı Yasemin Yalçın Tiyatrosu olsa da herkes bilir ki yanımda, sağımda, solumda bir İlyas İlbey vardır. Bu zamana kadar yine onunla birlikte bugünlere kadar geldik. Eğer eşimle birlikte açmış olmasaydım batmıştım. Çünkü ben bu işin gişesini yürütmesini hâlâ anlamıyorum. Şimdi kızım da yetişiyor o konulara. Bana şu tiyatroda oyun var diyorlar, gidiyorum oynuyorum sadece. Eylül öyle bir tanıyor ki beni. Sahnedeyken benim takılıp unutacağım repliği biliyor, tavırlarıyla bana hatırlatıyor. Sahne önünde, arkasında, gişede, her şeyinde Eylül’ün çok emekleri var.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Yasemin Yalçın#İlyas İlbey#Yasemin Yalçın Tiyatrosu

67b95aa10a35739e4eb8e4ff.jpg