Yunus Akgün'den Kerem Aktürkoğlu'na gönderme

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 35

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Yunus Akgün'den Kerem Aktürkoğlu'na gönderme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Yunus Akgün'den Kerem Aktürkoğlu'na gönderme
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2024 00:34Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıGalatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, “Maç oynadıkça daha iyi Yunus olacağını söylemiştim. Kerem Aktürkoğlu ile yarışıyoruz aslında. Bir o atıyor, bir ben atıyorum. Çok şükür iyi gidiyor” dedi.Son haftalardaki çıkışını Cerondon Alanyaspor karşısında da sürdürüp Galatasaray’ın galibiyet golünü atan Yunus Akgün, maç sonrası yaptığı açıklamada, Benfica’ya transfer olan eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na gönderme yaptı: “Maç oynadıkça daha iyi Yunus olacağını söylemiştim. Kerem Aktürkoğlu ile yarışıyoruz aslında. Bir o atıyor, bir ben atıyorum. Çok şükür iyi gidiyor. İkimiz aynı şekilde3-4 günde bir maç oynuyoruz, bu gerçekten kolay değil. Yüksek tempolu maçlar oynuyoruz. Milli maç aradan sonra aynı şekilde devam edeceğiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Yunus Akgün#Süper Lig

6703024a230b261722a0ba98.jpg