• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Zelenski, sıkıyönetimi 3 ay daha uzattı: Ukrayna'da seçimler yapılmayacak

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Zelenski, sıkıyönetimi 3 ay daha uzattı: Ukrayna'da seçimler yapılmayacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Zelenski, sıkıyönetimi 3 ay daha uzattı: Ukrayna'da seçimler yapılmayacak
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2025 15:33Kiev yönetimi, Rusya ile devam eden savaşı gerekçe göstererek sıkıyönetim uygulamasının 7 Ağustos'a kadar uzatıldığını duyurdu. Sıkıyönetim rejimi, askeri seferberliğin devamının ve ülkedeki seçimlerin askıya alınmasının önünü açacak.
Haberin DevamıUkrayna ile Rusya arasında Şubat 2022'de başlayan savaş bin 147’nci gününde devam ederken, sıkıyönetim uygulaması 3 ay daha uzatıldı. Ukrayna Parlamentosu, sıkıyönetimin Ağustos ayına kadar uzatılmasına ilişkin kararın 357 milletvekilinin "evet" oyuyla kabul edildiğini duyurdu. Böylece 9 Mayıs'ta sonra ermesi planlanan sıkıyönetim, 7 Ağustos'a kadar yürürlükte kalacak.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2024'te görev süresinin sona ermesinin ardından defalarca Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin meşruiyetini sorgulamıştı. Zelenski ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın da seçim baskısı altındaydı. Ancak Ukrayna yasalarına göre sıkıyönetim döneminde seçim yapılmıyor.Zelenski, Rusya'nın saldırılarını başlattığı 24 Şubat 2022'de sıkıyönetim ilan edilmesine ilişkin kararname imzalamıştı. İlk başta 26 Mart 2022'ye kadar sürmesi planlanan sıkıyönetim, parlamentonun da onayıyla 14 kez uzatılmıştı.Gözden KaçmasınAB Komisyonu Başkanı Von der Leyen: 'Artık Batı diye bir şey kalmadı'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Ukrayna#Sıkıyönetim#Rusya

67ffa3556462286b05002cbd.jpg

67ff95bd6462286b05002c11.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri