Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

100 anaokulunun temeli atıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
100 anaokulunun temeli atıldı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
“Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim-3” projesi kapsamında yapılacak olan 100 anaokulu için Hatay’da temel atma töreni gerçekleştirildi.
Haberin DevamıMillî Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Hassa ilçesinde düzenlenen toplu temel atma töreninde şöyle konuştu: “Hatay’da 6 Şubat’tan itibaren öncelikli olarak az hasarlı 420 okuldaki 5 bin 100 dersliğimizi kısa sürede onardık. Daha sonra ağır hasar gördüğü için yıkmak durumunda kaldığımız 2 bin 905 dersliğin yerine 3 bin 69 derslik planladık. Orta hasarlı 176 okuldaki 2 bin 421 dersliğin de güçlendirilerek hizmete alınması için çalışmalar hızla devam edecek.” Millî Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman da “İnşa edeceğimiz 100 anaokulumuzun özellikle 50’sini deprem bölgesinde planladık” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#100 Anaokulu#Millî Eğitim Bakanlığı#Ömer Faruk Yelkenci

66219579e4579334e3150aaf.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri