Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

100 bin aday yabancı dilde ter dökecek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
100 bin aday yabancı dilde ter dökecek

SedhSedh doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL), bugün Türkiye’nin 81 ilindeki 87 sınav merkezinde, 349 binada ve 4 bin 16 salonda gerçekleştirilecek.
Haberin DevamıSaat 10.15’te başlayacak sınava katılacak adaylar, saat 10.00’dan sonra binalara alınmayacak. 101 bin 96 adayın başvurduğu sınavda İngilizce’de fen bilimleri, sağlık bilimleri ve sosyal bilimler alanlarından; Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde ise sadece sosyal bilimler alanından soru sorulacak. Sınavda adaylara çoktan seçmeli 80 soru için 180 dakika süre verilecek. 13.15’te sona erecek sınavda ek süre verilmesi uygun görülen engelli adaylar 30 dakika ilave sürelerini kullanabilecek. Sınav sonuçları 29 Ağustos’ta açıklanacak. m Eğitim SERVİSİ
Haberle ilgili daha fazlası:#Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı#YÖKDİL#Yökdil

66b7e0351706cf2dc932563f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri