Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

14 darbeye tahrik kılıfı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
14 darbeye tahrik kılıfı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Batuhan KILIÇ / DHAOluşturulma Tarihi: Mart 26, 2025 07:00Eşi Elena Samsanova’yı 14 bıçak darbesiyle öldüren Atila Sarıhan, “Olay bir anda ağır tahrik altında olan bir hadisedir” dedi. Sarıhan ömür boyu hapis istemiyle yargılandığı davada, haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Haberin DevamıESKİŞEHİR Tepebaşı’da 2023 Mart’ında, 2 yıllık evli Atila Sarıhan (51) ile Rusya uyruklu eşi Elena Samsanova (55) arasında tartışma çıktı. Çift arasında yaşanan arbedede Sarıhan, eşi Samsanova’yı 14 bıçak darbesiyle öldürdü. Yakalanan Atila Sarıhan tutuklandı. Eskişehir Cumhuriyet Savcısı Ersin Tosun, hazırladığı iddianameyle tutuklu sanık Atila Sarıhan hakkında Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. İddianamede, Sarıhan’ın eşini 8’i ölümcül 14 bıçak darbesiyle bıçakladığı belirtilerek, ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dün görülen karar duruşmasına, tutuklu sanık Atila Sarıhan ile taraf avukatları katıldı.Haberin Devamı‘SALDIRIYA UĞRAYAN BENİM’Duruşmada son savunmasını yapan Sarıhan, “Böyle olmasını istemiyordum. İddianamedeki hiçbir şey doğru değil. Ben eşimi çok seviyordum. Yurtdışına çok gidip geliyordu. Yurtdışına gittiğinde uzun süre kalmasından dolayı boşanma davası açmıştım. Döndüğü zaman konuştuk ve ‘Kalacağım’ dedi. Davayı geri çekmiştik. Olay bir anda ağır tahrik altında olan bir hadisedir. Suçsuz olduğuma inanıyorum. Saldırıya uğrayan benim. 2 yıldır tutukluyum, beraatımı talep ederim” dedi.Mahkeme heyeti, savunmaların ardından sanık Atila Sarıhan’a ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Bu ceza ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanarak 23 yıla düşürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:#Elena Samsanova#Atila Sarıhan#ESKİŞEHİR

67e30dd76f547b4d588240bf.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri