• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

16 yaşındaki Gülden Coni'yi 30 bıçak darbesiyle öldürmüştü! Cezası belli oldu... Acılı anne: Çok az bir ceza, kanunlar değişmeli

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 27

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 16 yaşındaki Gülden Coni'yi 30 bıçak darbesiyle öldürmüştü! Cezası belli oldu... Acılı anne: Çok az bir ceza, kanunlar değişmeli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 16 yaşındaki Gülden Coni'yi 30 bıçak darbesiyle öldürmüştü! Cezası belli oldu... Acılı anne: Çok az bir ceza, kanunlar değişmeli
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
İHAOluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2025 14:43Edirne'de 16 yaşındaki Gülden Coni'yi 30 bıçak darbesiyle öldüren 15 yaşındaki zanlı E.A., 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öldürülen Gülden'in annesi Zehra Coni acısının çok büyük olduğunu bekleterek, "Bu cezayla benim içim soğumadı, 20 yıl çok az bir ceza. Kanunlar değişmeli" dedi.
Haberin Devamı5 Nisan'da Edirne Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde buluştuğu 15 yaşındaki eski sevgili E.A. tarafından 30 bıçak darbesiyle öldürülen 16 yaşındaki Gülden Coni'nin davasında bugün karar duruşması görüldü. Edirne 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) bağlantısı ile katılan tutuklu sanık E.A., pişman olduğunu söyledi. Mahkeme tarafından sanığa 20 yıl hapis cezası verildi.İLGİLİ HABER15 yaşındaki caninin kan donduran yazışmaları ortaya çıktı... | Yakınları kanlı çamaşırları yıkamışHaberi görüntüle"BU CEZAYLA BENİM İÇİM SOĞUMADI"Gülden'in ablası Nurhan Alüzrek duruşma sonrası, "Yaklaşık 6 aydır kardeşim için mücadele ettim. 6 aydır kardeşimin çığlıklarını attım. Benim kardeşimin katili 20 yıl cezayı hak etmedi. Kardeşimin kanı yerde kaldı, yasalarımızın değişmesi lazım" diyerek karara tepki gösterdi.Anne Zehra Coni de acısının çok büyük olduğunu bekleterek, "Bu cezayla benim içim soğumadı, 20 yıl çok az bir ceza. Kanunlar değişmeli" dedi.Haberin DevamıİLGİLİ HABERAcılı anne: Kızımın yaşı sorulmadı, katilin de sorulmayacakHaberi görüntüleİLGİLİ HABERGülden Coni'nin ailesi katledilen tüm çocuklar için yürüdüHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Edirne#Gülden Coni#Çocuk Cinayeti

68d67c59de19472041f5a401.jpg

680217f6d9604d545b354e5d.jpg

684c2d911f20a2984e65ebeb.jpg

6887342f0927aa718fcc116b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri