• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

16’lık gaspçı taksiciye saldırdı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 10

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 16’lık gaspçı taksiciye saldırdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 16’lık gaspçı taksiciye saldırdı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Doğan Can CESUR / DHAOluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2025 07:00İSTANBUL Beyoğlu’nda 6 Ağustos Çarşamba günü saat 01.00 sıralarında taksi şoförü Oğuzhan Kırdı (27), Piyalepaşa Bulvarı’ndan aldığı müşterisinin bıçaklı saldırısına uğradı.
Haberin DevamıŞoförün cüzdanını almaya çalışan şüpheli, taksiyi de gasp etmeye kalkıştı. Anahtarı kontak üzerinden söken sürücünün çevreden yardım istemesi üzerine saldırgan kaçtı. Ekipler, şüpheliyi kovalamaca sonucu kısa sürede yakaladı. Olayda hafif yaralanan taksici ayakta tedavi edilirken, gözaltına alınan şüphelinin 16 yaşındaki B.A.K. olduğu ve suç kaydının bulunduğu öğrenildi. B.A.K., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten yaralama’ ve ‘yağmaya teşebbüs’ suçlarından tutuklandı.HAYATIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FİLM ŞERİDİ GİBİ GEÇTİ- Olayla ilgili konuşan taksi şoförü Oğuzhan Kırdı, “Karanlık bir sokakta beni durdurdu, ‘Beni bekler misin, bir yerden para alacağım’ demesiyle bıçağı enseme sallaması 3-5 saniye sürdü. Kemer takmadığım için kendimi aşağıya attım. Aracın direksiyonuna geçti ve aracı kaçırmaya çalıştı. Ben geri gelerek aracın kontak anahtarını ve bıçağı alıp şahsı olay yerinden kovaladım. Bütün hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Ben en üst düzeyden ceza almasını istiyorum. Artık şu Suça Sürüklenen Çocuk (SSÇ) olayının da tamamen ortadan kaldırılması lazım. Cezalar artırılmazsa bu çocuk olayları daha da artar” dedi.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Oğuzhan Kırdı#İstanbul#Beyoğlu

68cf01a67171a58aa360bbf2.jpg

68cf019c7171a58aa360bbf0.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri