• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

2.37 promil alkollü araç kullandı 3 çocuk babasını öldürdü... Mahkemeye sitem etti

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 123

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 2.37 promil alkollü araç kullandı 3 çocuk babasını öldürdü... Mahkemeye sitem etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 123 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 2.37 promil alkollü araç kullandı 3 çocuk babasını öldürdü... Mahkemeye sitem etti
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

İSTANBUL Bahçelievler’de bir kebapçıda motokurye olarak çalışan Mustafa Gül (35), izinli olduğu 14 Ocak günü memleketine gidecek bir arkadaşından paket almak için Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğru yola çıktı.
Haberin DevamıSaat 05.00 sıralarında D-100 Karayolu Altunizade mevkisinde seyrederken arkasından hızla gelen bir cip motosikletine çarptı. Cip sürücüsü motosikleti 100 metre sürükledikten sonra durdu. Mustafa Gül kazada hayatını kaybetti. Cipin sürücüsü Can Karaoğul’un 2.37 promil alkolü olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Karaoğul’a 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.‘EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN’Anadolu 34. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ikinci celsesi görülen duruşmada kuryenin eşi Yasemin Gül, “Sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Benim 3 tane çocuğum var ve babalarına çok ihtiyaçları vardı” dedi.
Can Karaoğul “Olay yerinden kaçmadım. 1 metre bile müteveffa sürüklenmemiştir. Görüntüler neden izlenmiyor? Tutukluluğumun sona ermesini talep ediyorum” diyerek kendisini savundu. Sanık Can Karaoğul’un tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Motokurye#Mustafa Gül#Bahçelievler

660c82003d1e6e690cec5d50.jpg

5b1fac578f1ed723a46ae5e2.jpg

660c82903d1e6e690cec5d52.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt