• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

30 dakika içinde hayatı karardı! Telefonu çalındı 650 bin lira borcu oldu: Kredi taksitlerini ben ödüyorum

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 10

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 30 dakika içinde hayatı karardı! Telefonu çalındı 650 bin lira borcu oldu: Kredi taksitlerini ben ödüyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 30 dakika içinde hayatı karardı! Telefonu çalındı 650 bin lira borcu oldu: Kredi taksitlerini ben ödüyorum
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Selçuk BAŞAR-Efnan DEMİREREN/GÖRELE (Giresun), (DHA)Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2025 11:51Giresun'un Görele ilçesinde, oto fren ustası Hurşit Özarslan (68), telefonunun iş yerinden çalınması sonrası mobil bankacılık hesabından, kimliği belirsiz kişiler tarafından kredi çekildiğini belirterek jandarmaya şikayette bulundu.
Haberin DevamıOlay, 12 Haziran’da Çavuşlu beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, oto fren ustası Hurşit Özarslan, çalıştığı sırada dükkanına giren kişiler masanın üzerinde duran telefonunu çaldı. Özarslan, birkaç gün sonra mobil banka hesabından 30 dakika içinde 300 bin TL kredi, 76 bin TL nakit avans çekilip, 25 bin TL harcama yapıldığını fark etti, jandarmaya gidip şikayette bulundu. İncelemelerde, çekilen paranın 2 farklı isme havale edildiği tespit edildi.
'TAKSİTLERİNİ ÖDÜYORUM'Geri ödemeleri yaklaşık 650 bin TL’yi bulan harcamaların taksitlerini ödemeye başladığını anlatan Özarslan, telefonunu çalan kişilerin bulunması ve ödemelerin kendisine iade edilmesini talep etti.Haberin DevamıGözden KaçmasınLisede akran vahşeti! 'Ayakkabıma bastın' suçlamasıyla feci şekilde darbedildi: Kalbi durdu, beyin kanaması geçirdiHaberi görüntüleÖzarslan, yaşadıklarını anlatarak, "Dükkanımda çalışıyordum. Telefon masanın üzerindeydi. Dükkana gelen vatandaşlar telefonumu çalmışlar. Çalar çalmaz yarım saat içerisinde telefonumdan önce 300 bin TL kredi çekmiş, sonra 76 bin TL avans çekip 25 bin TL’de harcama yapmışlar. Parayı Ordu’da ve Samsun’da yaşayan birilerinin hesabına atmışlar. Jandarmaya şikayette bulundum. Gerekli işlemleri yaptım henüz bir sonuç gelmedi. Kredi taksitlerini ben ödüyorum. Bu kredi ve harcamalar faiziyle birlikte yaklaşık 650 bin TL’yi buluyor. Yakalanmaları için gerekli şikayetleri de yaptım" dedi.
'YENİ TELEFONUMA ŞİFRE KOYDUM'Hırsızların bulunmasını isteyen Özarslan, "Yeni telefon aldım. Tüm banka hesaplarımı dondurdum. Yeni telefonuma şifre de koydum. Bu kişiler şifreleri kırıp her şeyi yapıyormuş. Her şeyi takside bağladım ödemeleri yapıyorum. Bu hırsızların bir an önce bulunmasını talep ediyorum. Emekli maaşıyla geçinen biriyim. Elimden geldiği kadar da burada çalışıyorum. Yaşım 68 oldu, yıllarca arabalarla uğraşıp bu paraları ödeme şansım yok. İnşallah bulunacaklar. Paramın bu kişilerden alınıp bankadaki ödemelerin yapılmasını istiyorum" diye konuştu.Gözden KaçmasınMeteoroloji'den 6 bölge için sağanak uyarısı! 4 ilde sarı kodlu alarm: Kuvvetli geliyorHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Giresun#Telefon Hırsızlığı#Mobil Bankacılık

68db99f19969a000f87ce813.jpg

68db96e39969a000f87ce7d8.jpg

68db97c94525e3f33ca4d298.jpg

68db97089969a000f87ce7e4.jpg

68db6a94dc6b8ba56cbefc1b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri