Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

32 yıldır tek kare fotoğrafla kızını arıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
32 yıldır tek kare fotoğrafla kızını arıyor

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Van’ın Yeşilsu köyünde 11 Eylül 1992’de kaybolan 4 yaşındaki kızı Bahar Ateş’i, 32 yıldır kızından geriye kalan tek kare fotoğrafla arıyor. Kızının fotoğrafını her gün sosyal medyada paylaşan Kazım Ateş, “Hissediyorum, kızım yaşıyor” dedi.
Haberin DevamıVan Gölü kenarında, merkeze 40 kilometre uzaklıktaki Yeşilsu köyünde yaşayan 7 çocuk babası Kazım Ateş (58), geçimini balıkçılık yaparak sağlıyordu. 11 Eylül 1992’de teknesi ile göle açılan Ateş’e ulaşan balıkçılar, 4 yaşındaki kızı Bahar Ateş’in kaybolduğu haberini verdi. Kızının kaybolduğunu öğrenir öğrenmez köyüne dönen Ateş, jandarmaya gidip kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve köylülerle birlikte günlerce Bahar’ı aradı ancak kızından bir ize rastlamadı.Küçük Bahar’ın kayboluşunun üzerinden 32 yıl geçti. Kazım Ateş, kızını aramayı hiç bırakmadı. Şimdi arayışına sosyal medya üzerinden devam ediyor. Kızından geriye kalan tek kare fotoğraf ve kimlik ile kayıp paylaşımı yaparak kızına ulaşmaya çalışıyor.Artık Antalya’da yaşayan ve bir markette çalışan Kazım Ateş kızını kaybettiği 1992’den bu yana yaşadıklarını Hürriyet’e anlattı: “Kızım Bahar çok güzeldi. Baktığınız zaman yüzünün parladığını görürdünüz. Kızım doğduğunda anneme ‘Bu kız köyde yaşamaz’ demiştim, 1 yıl sonra kayboldu. İçime doğdu sanki. Kızımın kaybolmasından sonra uzun süre sokakta, parkta çocuklar gördüğüm zaman ‘Kızım acaba onlardan biri mi’ diyordum. Eskiden telefon yoktu, işimiz çok zordu. Yaz aylarında da köyümüz şehir dışından gelenlerle dolup taşardı. Bahar, o gün bir arkadaşıyla beraber ekmek yemiş, oyun oynamış. En son o görmüş. Çok aradık Bahar’ı en son ulaştığımız bilgiyse bir arabayla götürüldüğü yönünde. Haberin Devamı‘KIZIMIN YAŞADIĞINI HİSSEDİYORUM’ Hissediyorum kızım yaşıyor, bir yerlerde, biliyorum. Birçok kez yetkililere gittim, başvurduğum emniyet müdürlüğü depremde yıkıldı. Valiliğe gittiğimde belgelerimin olduğu yeri su basmış oradan da bir şey yok anlayacağınız. Kızımdan geriye bir kare fotoğraf, bir de kimliği kaldı. Arayışım devam ediyor, inşallah bu şekilde kızımdan bir haber alır, kendisine ulaşabilirim.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Van Gölü#Antalya#Fotoğraf

6643d8e53515d529e5dcddd0.jpg

65642ace4e3fe109d0c23979.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri