• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

6 Şubat depremlerinden bu yana çocuklarından haber alamıyor! 'Babalar günü gelmesin, çok acı geçiyor'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 6 Şubat depremlerinden bu yana çocuklarından haber alamıyor! 'Babalar günü gelmesin, çok acı geçiyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 6 Şubat depremlerinden bu yana çocuklarından haber alamıyor! 'Babalar günü gelmesin, çok acı geçiyor'
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2025 11:47Hatay’da 6 Şubat 2023 deprem felaketinden bu yana oğlu, gelini ve torunundan haber alamayan acılı baba Selahattin Kılıç, Babalar Günü’nü buruk karşılıyor. Yıllardır evlatlarından gelecek haberi buruk şekilde bekleyen Kılıç, "Babalar günü gelmesin, çocuklarım olmadan çok acı geçiyor" dedi.
Haberin DevamıKahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkıma uğrayan Hatay’da binlerce bina yerle bir olurken yaklaşık 25 bin insan hayatını kaybetmişti. Depreme Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi’nde bulunan İlke Apartmanı’nda yakalanan 32 yaşındaki Mustafa Kılıç, 29 yaşındaki Hasret Kılıç ve 5 yaşındaki evlatları Asel Kılıç asrın felaketinden sonra adeta yok oldu.Depremden bu yana oğlu ve ailesinden haber alamayan baba Selahattin Kılıç, yıllardır gelecek umutlu haberi bekliyor. Depremden bu yana hiçbir bayramda ve Babalar Günü’nde sevinemediğini dile getiren acılı baba Kılıç, oğlunun gelip ‘Babalar günün kutlu olsun baba’ demesini beklediğini söyledi."BABALAR GÜNÜ GELMESİN, ÇOCUKLARIM OLMADAN ÇOK ACI GEÇİYOR"Depremden bu yana geçen babalar gününün ve bayramların buruk geçtiğini dile getiren acılı baba Selahattin Kılıç, "Depremde büyük bir felaket yaşadık. Depremin ilk dakikalarında yıkılan İlke Apartmanında oğlum ve ailesi oturuyordu. Oğlum Mustafa Kılıç, Gelinim Hasret Kılıç ve torunum Asel Kılıç depremden bu yana kayıplar ve cenazelerini bulamadım. Depremden bu yana 2 yıl geçti ve onları hala bulamadık. Başvurmadığımız ve aramadığımız yer kalmadı. Bir mezarları olmasını istiyoruz. Depremden bu yana 3 babalar günü geçti ama hiçbir babalar gününde sevinemedim. Oğlumun gelip ‘Babalar günün kutlu olsun baba’ demesini bekliyorum. Depremden bu yana 6 Ramazan ve Kurban Bayramı geçti. 6 bayramı çocuklarım olmadan geçirdim. Benim için çok acı bir durum. Bayram gibi değil acı içinde geçti. Bayramın gelmesini istemiyorum. Babalar günü gelmesin, çocuklarım olmadan çok acı geçiyor. Bu yüzden babalar günü gelmesin. Oğlum eğer hayatta olsaydı babalar gününde bana hediye getirip elimi öperdi. Oğlum yok yanımda ve onları çok özledim. Babalar gününde en çok çocuklarıma kavuşmak istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Eğer ölmüşlerse mezar ve hayattalarsa bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hatay#Deprem#Kayıp

684d36b8800566f0ba3ea707.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri