• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Haber “6284 sayılı kanun kırmızı çizgimizdir” dediği için tehdit edildiğini söyleyen AKP’li Özlem Zengin Halk TV’ye konuştu: Bana saldıranlar azınlık

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Melodi tarafından oluşturulan “6284 sayılı kanun kırmızı çizgimizdir” dediği için tehdit edildiğini söyleyen AKP’li Özlem Zengin Halk TV’ye konuştu: Bana saldıranlar azınlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 692 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı “6284 sayılı kanun kırmızı çizgimizdir” dediği için tehdit edildiğini söyleyen AKP’li Özlem Zengin Halk TV’ye konuştu: Bana saldıranlar azınlık
Konbuyu başlatan Melodi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melodi

Melodi

www.ircforumlari.gen.tr
Vip Üye

İtibar:

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Cumhur İttifakı’na katılma şartı olarak ileri sürdüğü 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un değiştirilmesi talebine, “kırmızı çizgimizdir” dediği için tehdit mesajları aldığını söyleyen AKP Genel Başkanvekili Özlem Zengin, “O kadar çok destek aldım ki ‘sade’ kadınlardan ve erkeklerden… Saldıranlar hakikaten azınlık…” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmak için öne sürdüğü 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un değiştirilmesi talebine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Deryan Yanık ve AKP Grup Başkanvekili Zengin’den gelen itirazlar, parti tabanında rahatsızlığa yol açmıştı.

Zengin, “Sadece Twitter’dan değil, çok düzenli ve planlı bir saldırıya dönüşüyor. Bununla da kalmıyor, telefonuma yüzlerce tehdit mesajları alıyorum. Bunun ne kadar ciddi bir konu olduğunu bilmiyorum kamuoyu fark ediyor mu…” demişti.

AKP’li Zengin, Halk TV’de yayınlanan ‘Sözüm Var’ programına özel gazeteci Barış Terkoğlu’na konuştu. “Kadın meselesi, siyasette öğütülemeyecek kadar büyük ve önemli bir Türkiye meselesi” diyen Zengin, şunları söyledi:

“Bu konu kadınları fevkalade rahatsız ediyor. O kadar çok destek aldım ki ‘sade’ kadınlardan ve erkeklerden… Saldıranlar hakikaten azınlık… Yalnızlık sorun değil benim için. Bugünlere gelirken tek başıma savunduğum çok konu oldu. Kadın meselesi, siyasette öğütülemeyecek kadar büyük ve önemli bir Türkiye meselesi”