ABD Büyükelçisinden F-16 açıklaması: İleriye dönük önemli bir adım atıldı

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 122

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan ABD Büyükelçisinden F-16 açıklaması: İleriye dönük önemli bir adım atıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı ABD Büyükelçisinden F-16 açıklaması: İleriye dönük önemli bir adım atıldı
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
ABD Büyükelçisi Flake, yeni F-16'ların Türkiye'ye satışı ile ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı." ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıYeni F-16'ların Türkiye'ye satışı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake “Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı. Bu, ABD’nin ulusal güvenliği, Türkiye’nin ulusal güvenliği ve NATO’nun birlikte çalışabilirliği açısından iyi bir adım." ifadelerini kullandı.

TAKVİME UYGUN DEVAM EDİYORBakanlık kaynakları ise ABD’den alınacak F-16 uçakları için “Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın ihtiyaçları doğrultusunda satın alınacak F-16 Blok-70 ve modernizasyon kitleri ile diğer malzeme, mühimmat ve teçhizatın tedarik süreci daha önce açıkladığımız takvime uygun olarak olumlu şekilde devam etmektedir" açıklamasında bulundu. Gözden KaçmasınBölgeden gelen görüntüler tüm dünyanın kanını dondurdu!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#ABD#F16#Jeffry Flake

666184786617daa9db44d7c2.jpg

66618798420557afb7609ba0.jpg

666170fe6617daa9db44d6ea.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/