Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

ABD’de hortum: 1 ölü, 13 yaralı

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
ABD’de hortum: 1 ölü, 13 yaralı

HeraHera doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
ABD’nin Michigan eyaletinde hortum nedeniyle 2 yaşındaki bir bebek hayatını kaybetti. Maryland ve Ohio eyaletinde ise 13 kişi yaralandı.Ohio eyaletinde ise bir akaryakıt istasyonunun çatısı uçtu, iş yerleri hasar gördü.
Haberin DevamıABD’nin Michigan, Ohio ve Maryland eyaletlerini hortum vurdu. Michigan eyaletine bağlı Detroit kentinde bir evin üzerine ağaç devrildi. Evdeki 2 yaşındaki bebek hayatını kaybederken, anne ağır yaralandı.

Maryland eyaletinde de ağaçlar ve elektrik hatları devrilirken evlerde hasar meydana geldi, 5 kişi yaralandı.

Ohio eyaletinde ise bir akaryakıt istasyonunun çatısı uçtu, iş yerleri hasar gördü. Muskingum County Acil Durum Yönetimi Başkanı Jeff Jadwin, savrulan enkaz parçaları nedeniyle 8 kişinin yaralandığını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Abd#Hortum#Dünya

6663085f5e24e1e01c34b7f9.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri