• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

ABD’nin Nebraska ve Iowa eyaletlerinde hortum: Yüzlerce ev hasar gördü

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 85

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan ABD’nin Nebraska ve Iowa eyaletlerinde hortum: Yüzlerce ev hasar gördü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı ABD’nin Nebraska ve Iowa eyaletlerinde hortum: Yüzlerce ev hasar gördü
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
Konu Sahibi
ABD’nin Nebraska ve Iowa eyaletlerinde çıkan hortumlar nedeni ile yüzlerce ev hasar gördü, yaralıların olduğu öğrenildi.
Haberin DevamıABD’nin Nebraska ve Iowa eyaletlerini hortum vurdu. Çoğu 485 bin nüfuslu Omaha kentinde olmak üzere Nebraska genelindeki yüzlerce evde hasar meydana geldi.

Lancaster County’de içerisinde 70 kişinin bulunduğu bir iş yeri yıkıldı, 3 kişi yaralandı. Yetkililer, herkesin tahliye edildiğini, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını aktardı. Hortumun etkisiyle park halindeki bazı araçlar devrildi.

Yaklaşık 10 bin hane elektriksiz kaldı. Omaha Eppley Airfield Havalimanında da etkili olan hortum, uçuşları aksattı. Hortum Missouri Nehri'ni geçerek Iowa eyaletine ulaştı. Iowa Valisi Kim Reynolds, Pottawattamie County için acil durum ilan etti. Eyaletteki çok sayıda ev kullanılamaz hale geldi.

Ekiplerin hortumların vurduğu bölgelerde temizleme çalışmaları sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Abd#Hortum#Dünya

662d0b4a6d75efde944b8595.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/