• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Acılı aile denetim istedi

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 29

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Acılı aile denetim istedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Acılı aile denetim istedi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Emin Mert KIRARSLANmert.kirarslan@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2025 07:00İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Haramidere'de iki metrobüsün çarpıştığı kazada Ebru Heper hayatını kaybetmişti. Benzer sıkıntıların defalarca yaşandığını belirten Heper’in dayısı Tuncay Bıkmaz, “Çok denetlenmesi lazım, sıkıntılar yaşıyoruz. Bundan önce 9 kişi daha hayatını kaybetti. Metrobüsler bozuk" dedi.
Haberin Devamıİstanbul Beylikdüzü Haramidere Metrobüs Durağı’nda önceki gün 16.00 sıralarında, yolcu almak için durakta bekleyen metrobüse, arkadan gelen ve hızını alamayan başka bir metrobüs çarptı. Korkunç kazada öndeki metrobüse binmek üzereyken çarpışmanın etkisiyle metrobüs altında kalan Ebru Heper (37) hayatını kaybetti. 40 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası durak yolcu alımına kapatılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Bir otomotiv galerisinde çalışan Heper’in, iş yerindeki mesaisinin uzaması sonucu ek mesaiye kaldığı ve metrobüse binmek istediği sırada hayatını kaybettiği öğrenildi. Heper’in cenazesini memleketi Sivas’a göndermek üzere Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alan acılı ailesi, olayda ihmal olduğunu belirterek araçların denetlenmesini istedi.Haberin Devamı‘METROBÜSLER BOZUK’Benzer sıkıntıların defalarca yaşandığını belirten Heper’in dayısı Tuncay Bıkmaz, “Çok denetlenmesi lazım, sıkıntılar yaşıyoruz. Bundan önce 9 kişi daha hayatını kaybetti. Metrobüsler bozuk. Biri değil araçların hepsi bozuk. Hepsi arızalı, bakım hiç yok. Defalarca metrobüste gidiyorum, araçların ön paneline bakıyorum hepsi arızalı. Şoförlere dile getiriyorum, ‘Biz işçiyiz, müdahale edemiyoruz, gerekli mercilere bildirin’ diyorlar. Bildiriyoruz ama ilgi göremiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Metrobüs#KAZA#Ebru Heper

68211853f66bf3acc19c7daf.jpg

667d0232637a8d479dd489a0.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri